İad edin hocamMerhaba bugün media markt an Steel series arctis3 aldım fakat ses az geliyo anakart msi tomahawk mag z390 pubgde ayak sesleri olması gerektiğinden az geliyo
Valla bilemiyorum. Bilenler yazsın.Onu deniycem win 10 kullanıyorum acaba onlardan mı kaynaklı diycemde driverlerin hepsini Manuel olarak güncelledim hepsi en son seviye
arctis serisinde sesin az gelmesi gibi bir problem var zaten çok azsa sorunludur cihaz iade edin.Merhaba bugün media markt an Steel series arctis3 aldım fakat ses az geliyo anakart msi tomahawk mag z390 pubgde ayak sesleri olması gerektiğinden az geliyo
Çözümü yok diye biliyorum yazılımı var yazılımı bile kulaklığı okumuyo o derece yani tavsiye etmem ben aldım pişman oldum yarın iade edeceğim her türlü çözümü denedimÇözüm bulursan buraya tekrar yazar mısın bende aynı kulaklığı almayı düşünüyordum.Çok mu az ses geliyor ?
Jack girişimi var usb girişimi?Çözümü yok diye biliyorum yazılımı var yazılımı bile kulaklığı okumuyo o derece yani tavsiye etmem ben aldım pişman oldum yarın iade edeceğim her türlü çözümü denedim
Ben 1 aydır arctis 3 kullanıyorum. Az ses problemi olmadı bende.Çözümü yok diye biliyorum yazılımı var yazılımı bile kulaklığı okumuyo o derece yani tavsiye etmem ben aldım pişman oldum yarın iade edeceğim her türlü çözümü denedim
arctis 3 2019!un yazılımı yok 2016 versiyonunun da kodunu girmezssen yazılım gçrmüyor. arctis 3 kötü bir kulaklık değil ama çok pahalı sadece.Çözümü yok diye biliyorum yazılımı var yazılımı bile kulaklığı okumuyo o derece yani tavsiye etmem ben aldım pişman oldum yarın iade edeceğim her türlü çözümü denedim
2 yıldır kullanıyorum ve böyle bir sorun yaşamadım.Merhaba bugün media markt an Steel series arctis3 aldım fakat ses az geliyo anakart msi tomahawk mag z390 pubgde ayak sesleri olması gerektiğinden az geliyo