Hyperx Cloud 3 düşük ses sorunu PUBG

hocam bende pubg oynuyorum c3 wireless var dolby ayarları kullanmanız gerekiyor yoksa kulaklık bence stok haliyle iyi değil profilimde ayarların ss i mevcut birçok arkadaşa önerdim memnun ve kullanıyorlar
Yani sen memnunsun bu kulaklıktan herhangi bir kötü yanı varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alirsan kullandigim eq ayarlarini atarim en stabil sekilde calisiyor.
Ayak sesleri boğuk diyenler vardı ne derece doğru mermi sesleri çok patlak ve ayak sesleri az geliyor diyenler vardı.Bu ayarları yaptıktan sonra güzelmi oldu yani her hangi bir kötü yanı var mı

Yani sen memnunsun bu kulaklıktan herhangi bir kötü yanı varmı
ayarları yaptıktan sonra memnun kaldım hocam 4 aydır kullanıyorum kötü yanı deri ped olması evet çok kaliteli yumuşacık uzun saatlerde ağrı yok ama terletiyor mu terletiyor şubatta almıştım mayısa kadar bir kere bu problemi yaşamadım ama mayıstan sonra +2 saat kullanımda malesef ter yapıyor onun haricinden kendi ayarlarımdan sonra ses kalitesinden ses seviyesinden falan memnun kaldım pili 1 buçuk hafta gidiyor gerçekten başarılı mikrofonuda oyunlar discord için vs gayet okey

ayarları yaptıktan sonra memnun kaldım hocam 4 aydır kullanıyorum kötü yanı deri ped olması evet çok kaliteli yumuşacık uzun saatlerde ağrı yok ama terletiyor mu terletiyor şubatta almıştım mayısa kadar bir kere bu problemi yaşamadım ama mayıstan sonra +2 saat kullanımda malesef ter yapıyor onun haricinden kendi ayarlarımdan sonra ses kalitesinden ses seviyesinden falan memnun kaldım pili 1 buçuk hafta gidiyor gerçekten başarılı mikrofonuda oyunlar discord için vs gayet okey
Ben kablolu olanı alacam aynı ayarlar onun içinde geçerli mi yoksa kablosuz için farklı mı

Ben kablolu olanı alacam aynı ayarlar onun içinde geçerli mi yoksa kablosuz için farklı mı
onu hiç bilmiyorum kimileri kablolunun ses kalitesi farklı diyorlardı

Hocam bir hafta PC bende değilde bu Dolby 600 TL oldu dediler başka bir forumda doğru mu 42 tl ye satılıyordu en son
600 mü hiç sanmıyorum bende 40 a almıştım olmadı internetten yüklersiniz

Geri