Steelseries arctis 3 ses az sorun

Deirdre

80+
Reaksiyon skoru
83
Merhaba bugün media markt an Steel series arctis3 aldım fakat ses az geliyo anakart msi tomahawk mag z390 pubgde ayak sesleri olması gerektiğinden az geliyo

Merhaba bugün media markt an Steel series arctis3 aldım fakat ses az geliyo anakart msi tomahawk mag z390 pubgde ayak sesleri olması gerektiğinden az geliyo
İad edin hocam

Onu deniycem win 10 kullanıyorum acaba onlardan mı kaynaklı diycemde driverlerin hepsini Manuel olarak güncelledim hepsi en son seviye
Valla bilemiyorum. Bilenler yazsın.

arctis serisinde sesin az gelmesi gibi bir problem var zaten çok azsa sorunludur cihaz iade edin.

Çözüm bulursan buraya tekrar yazar mısın bende aynı kulaklığı almayı düşünüyordum.Çok mu az ses geliyor ?
Çözümü yok diye biliyorum yazılımı var yazılımı bile kulaklığı okumuyo o derece yani tavsiye etmem ben aldım pişman oldum yarın iade edeceğim her türlü çözümü denedim

Çözümü yok diye biliyorum yazılımı var yazılımı bile kulaklığı okumuyo o derece yani tavsiye etmem ben aldım pişman oldum yarın iade edeceğim her türlü çözümü denedim
Jack girişimi var usb girişimi?

Hocam hatırladıgım kadarıyla ses kartlarıyla mı ses bişeylerini algılamıyordu ne deniyordu ona crytek gibi bişeydi ahahah hatırlamadım valla.Biraz araştırın bulursunuz

arctis 3 2019!un yazılımı yok 2016 versiyonunun da kodunu girmezssen yazılım gçrmüyor. arctis 3 kötü bir kulaklık değil ama çok pahalı sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,176
Üyeler
187,790
Son üye
Kojin
Geri