Neler Yeni

Yardım SteelSeries Arctis 5 Discord Sesi Gelmiyor

Peak2Core

80+
Merhaba,

2020’den beri SteelSeries Arctis 5 kulaklığa sahibim. Bugüne kadar problem yaşamadım fakat son iki haftadır Discord ve oyunlarla ilgili problem yaşıyorum. SteelSeries GG yazılımı sistemimde yüklü. Örnek veriyorum CS2 ya da PUBG girdiğim zaman oyundan sesler geliyor fakat Discord’dan insanların sesleri gelmiyor. Bu arada bilen bilir bu kulaklığın chatmixi var. Ayrıca Windows ortamında Arctis game seçili, Discord’da ise Arctis chat çıkışı seçili. Windows ortamında Arctis chat çıkışına aldığım zaman hem oyun hem de Discord sesleri geliyor fakat bu sefer de chatmix çalışmıyor, oyun sesleri dengesiz oluyor. Bazen de tam tersi oluyor, oyun sesi gidiyor Discord sesleri geliyor. Dün sisteme format attım, sonrasında driverlerimi kurdum, gerekli yazılım ve programları indirdim fakat aynı sorun hala devam ediyor.

Yakın zamanda bu kulaklığı kullanıp aynı problemi yaşayan oldu mu? Bilginizi rica ederim.

Garipbirfizikci

80+ Bronze
ses ayarlarına gir discorda gir, ses ayarlarında varsayılan iletişim aygıtı ve varsayılan cihazı ayarla sağ tık ile aynısını discrdda kulaklığa geçir sonra varsayılana geçir, bende de oluyor bu şekilde düzeltiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

denetim masası > ses ayarları bu arada başlattan girdiğin ayarlar değil

Peak2Core

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ses ayarlarına gir discorda gir, ses ayarlarında varsayılan iletişim aygıtı ve varsayılan cihazı ayarla sağ tık ile aynısını discrdda kulaklığa geçir sonra varsayılana geçir, bende de oluyor bu şekilde düzeltiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

denetim masası > ses ayarları bu arada başlattan girdiğin ayarlar değil
Teşekkürler hocam akşam eve gittiğimde deneyip bu cevabı editlerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,005,648
Üyeler
159,374
Son üye
yuvbhjsat976
Top Bottom