Yardım Steelseries Arctis 5 Ses Yardımı

enisberberr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,078
Merhaba sevgili dostlarım,
Dün bu kulaklığın sesinin az olduğunu belirten bir konu açtım. Birkaç arkadaş Realtek Audio ile SSE3 programının çakışması sonucu sesinin az olduğunu öner sürdü ve Realtek Audio driverini silmemi önerdiler. dedikleri gibi yaptım sonra SSE3 ü yeniden temiz bir şekilde yükledim.
Birkaç makale okudum ve bir arkadaş şöyle bir fotoğraf atmış. Ses aygıtının yanında SSE3 gözükmesi gerek demiş ama ben ne yaparsam yapayım gözükmedi acaba ne yapmam gerek?

Ayrıca uzumsal ses olarak DTS X i aktif etsem ne gibi yarar ve zarar yaşarım oyunda?

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    2.5 KB · Hit: 108
  • Ekran Görüntüsü (8).webp
    Ekran Görüntüsü (8).webp
    9.3 KB · Hit: 108
Hocam dün de bahsettiğim gibi ciddi ses farkı olmayacaktır. Denetim masası ses özelliklerinden ses yüzde yüz mü? Chatmix tam ortada mı? Bunlar tamam ise alacağın ses çok fark etmeyecektir.

Eğer iade etme şansın varsa( firmanın insiyatifinde, hijyenik ürünler iade alınamaz diyebilirler)

https://www.itopya.com/razer-tiamat-22-v2siyah-analog-gaming-kulaklik/

4x50mm sürücü, kulaklıkta uç nokta, bu üründe de ses az diyemezsin :)

Bu ürünü incelemeni tavsiye ederim. Açıkçası Artcis 5 ten ben çok memnun kalmamıştım. Şu anki kulaklığım Sharkoon marka ve yaklaşık 170 lira civarı. 7.1 falan yok ses kalitesi aratmıyor.

sadece ses konusunda falza değişikilk olmaz aynı sorunu bende yaşadım bende
Arctis 1 kulanıyorum ben bu şekilde kullanmaya devcam ettim gayet güzel bir performans verdi

Hocam dün de bahsettiğim gibi ciddi ses farkı olmayacaktır. Denetim masası ses özelliklerinden ses yüzde yüz mü? Chatmix tam ortada mı? Bunlar tamam ise alacağın ses çok fark etmeyecektir.

Eğer iade etme şansın varsa( firmanın insiyatifinde, hijyenik ürünler iade alınamaz diyebilirler)

https://www.itopya.com/razer-tiamat-22-v2siyah-analog-gaming-kulaklik/

4x50mm sürücü, kulaklıkta uç nokta, bu üründe de ses az diyemezsin :)

Bu ürünü incelemeni tavsiye ederim. Açıkçası Artcis 5 ten ben çok memnun kalmamıştım. Şu anki kulaklığım Sharkoon marka ve yaklaşık 170 lira civarı. 7.1 falan yok ses kalitesi aratmıyor.
Hocam denetim masasındaki ses %100 ve chatmix ortada
Bu arada attığınız razer kulaklık 3.5mm jak girişine sahip benim alacağım kulaklık usb girişli olması gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece ses konusunda falza değişikilk olmaz aynı sorunu bende yaşadım bende
Arctis 1 kulanıyorum ben bu şekilde kullanmaya devcam ettim gayet güzel bir performans verdi
Bakalım hocam eğer iade ettiğimde yenisiyle değiştirirlerse bu kulaklık ile devam ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,309
Üyeler
187,317
Son üye
hectoor
Geri