Can Özdemir
80+
- Reaksiyon skoru
- 247
ARTICS 5 demi sorun yaşıyorsun?Evet ben de sorun yaşıyorum![]()
ARTICS 5 demi sorun yaşıyorsun?Evet ben de sorun yaşıyorum![]()
Evet. Genel olarak Arctis serisi kronik sorunlu. Aldığınızda detaylı inceleme yapın eğer en ufak bir hata ile karşılaşsanız dahi iade edin.ARTICS 5 demi sorun yaşıyorsun?
Ne gibi bir sorun yaşıyorsun hocamBenden sonra yazmış. Sonrasında zaten belirttim.
Evet Cloud Alpha Arctis 5 2019'dan daha mantıklı.
Herkes aynı sorunu yaşayacak diye bir şey yok.
Olan şeyleri belirttim?Ne gibi bir sorun yaşıyorsun hocam
Ben 1 aydır kullanıyorum bir şey göremedim ama bilmiyorum ilk defa sizden duydumEvet. Genel olarak Arctis serisi kronik sorunlu. Aldığınızda detaylı inceleme yapın eğer en ufak bir hata ile karşılaşsanız dahi iade edin.
Yüksek seste sol taraftan cızırtı geliyordu. Önceki kulaklığım Arctis 1 Wireless'ta ise hareket edince sol tarafta ses kesintisi oluyordu kablo/kablosuz farketmeksizin. Arctis 1 Wireless'ta onarım yapılmayacağını para iadesi yapabileceklerini söylediler. Arctis 5 2019'u ise 3 gün önce kargoladım servise.Ben 1 aydır kullanıyorum bir şey göremedim ama bilmiyorum ilk defa sizden duydum
nerden almıştın bunlarıYüksek seste sol taraftan cızırtı geliyordu. Önceki kulaklığım Arctis 1 Wireless'ta ise hareket edince sol tarafta ses kesintisi oluyordu kablo/kablosuz farketmeksizin. Arctis 1 Wireless'ta onarım yapılmayacağını para iadesi yapabileceklerini söylediler. Arctis 5 2019'u ise 3 gün önce kargoladım servise.
İncehesap Arctis 1 Wireless, Hepsiburada Arctis 5 2019 Satıcı Bozdan Teknoloji.nerden almıştın bunları
Arctis 5 3 kullanıyorum sıfır olarak asla almam ben ikinci el 230 liraya almıştım tertemiz ama 600 lira asla etmez etse etse 400 arctis 5 de sıfır olarak o paraları haketmez ama denemedim bir şey demek yanlış olur adeks de deneyebilirsin.Sizce hangisi ?
Başka kulaklık söylemeyin lütfen bu ikisinden birini seçecek olsaydınız hangisini seçerdiniz?
Arctis 5 ama kablosuz=özgürlükSizce hangisi ?
Başka kulaklık söylemeyin lütfen bu ikisinden birini seçecek olsaydınız hangisini seçerdiniz?
deneyebilceğim tek teknosa ve mediamarkt var istanbulda oturmuyorumArctis 5 3 kullanıyorum sıfır olarak asla almam ben ikinci el 230 liraya almıştım tertemiz ama 600 lira asla etmez etse etse 400 arctis 5 de sıfır olarak o paraları haketmez ama denemedim bir şey demek yanlış olur adeks de deneyebilirsin.
Oralar da dene kendin karar ver dediğim gibi cloud 2 denedim ses kalitesi tertemiz harika bir cihaz ama artık eskidi ve tasarımı bana kötü geliyor sırf tasarımı için bile arctis alabilirim ama en iyisi denemen olacaktır kendin karar verirsin.deneyebilceğim tek teknosa ve mediamarkt var istanbulda oturmuyorum