Neler Yeni

SteelSeries Arctis Nova 1 alınmayacak kadar kötü bir kulaklık mı?

Özgür35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Özgür Pınarbaşı
Bu kulaklık için internette güzel alınır diyen de var çok kötü alınmaz deyip gömende var. Bu kulaklık cidden berbat bir kulaklık mı yoksa insanlar çok mu abartıyor? Kullanan kişiler veya daha önce kullanmış olanlar deneyimlerini belirtirseniz en azından rehber gibi bir şey olur. Şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler.

canka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
can karaca
Parasını kesinlikle haketmiyor aynı fiyata marka farkı ile çok daha iyi ses performansları alınıyor.

Zyon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Serkan
Ben aktif kullanıyorum bi sorun yaşamadım şarj süresi iyi aldığım fiyatı hatırlamıyorum

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,206
İsim
.
Bu kulaklık için internette güzel alınır diyen de var çok kötü alınmaz deyip gömende var. Bu kulaklık cidden berbat bir kulaklık mı yoksa insanlar çok mu abartıyor? Kullanan kişiler veya daha önce kullanmış olanlar deneyimlerini belirtirseniz en azından rehber gibi bir şey olur. Şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler.
Pahalı markaların ucuz ürünleri güzel olmuyor kral alma alanların çoğu memnun değil.

şahin doğan

80+ Platinum
1737277919841.png

Solda gördüğün üzere ben kullanıyorum. Her yönüyle aşırı memnunum. Rahatlığı, ses kasması, özellikle mikrofonu aşırı iyi. Yazın terleme yapmıyor, uzun kullanımda kafa ağrısı yapmıyor.

Özgür35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Özgür Pınarbaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aklımda cloud 3 alıp uzun süre kullanmak vardı ama sonra acaba nova 1 alıp 1-1.5 yıl kullanayım daha sonra kaliteli bir wireless kulaklığa geçeyim diye düşündüm. Bilmiyorum düşündüğüm şey ne kadar mantıklı sizinde fikrinizi alabilirmiyim? Yapmayı düşündüğüm şey ne kadar mantıklı?

Top Bottom