Neler Yeni

Steelseries arctis nova 1 vs razer blackshark v2 x

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
bedirhan
Bütçe
2000
normalde havit fuxi h3 almayı düşünüyordum fakat sosyalde kötü oldugunu söylediler bende bütçeyi arttırıp kulaklığı değiştirdim
bu kulaklıklardan hangisini seçmeliyim
veya bu bütçede önerdiğiniz kulaklıklar varmı

şahin doğan

80+ Platinum
SteelSeries Nova1P (Nova 1 ile aynı diye biliyorum içinden çıkan kablolarda farklılık var galiba sadece) kullanıyorum çok memnunum. Konforu, ses kasması, mikrofonu baya iyi. Özellikle mikrofondan çok memnunum. Bazen arkadaşlarla sohbet ederken masanın üstünü süpürüyorum gram ses gitmiyor karşıya. Kulak pedlerinin kumaş olmasından kaynaklı yazın bile çok çok az terleme yapıyor. Steelseries GG programı ile ses ve mikrofonu daha iyi hale de getirebiliyorsun. Sadece bende cızırtı oluyordu ben 3.5mm olduğundan zannediyordum ama anakartda ses sorunu varmış.

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
ismail sağlam
SteelSeries Nova1P (Nova 1 ile aynı diye biliyorum içinden çıkan kablolarda farklılık var galiba sadece) kullanıyorum çok memnunum. Konforu, ses kasması, mikrofonu baya iyi. Özellikle mikrofondan çok memnunum. Bazen arkadaşlarla sohbet ederken masanın üstünü süpürüyorum gram ses gitmiyor karşıya. Kulak pedlerinin kumaş olmasından kaynaklı yazın bile çok çok az terleme yapıyor. Steelseries GG programı ile ses ve mikrofonu daha iyi hale de getirebiliyorsun.
nova 1 wireless versiyonu var mı hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
bedirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SteelSeries Nova1P (Nova 1 ile aynı diye biliyorum içinden çıkan kablolarda farklılık var galiba sadece) kullanıyorum çok memnunum. Konforu, ses kasması, mikrofonu baya iyi. Özellikle mikrofondan çok memnunum. Bazen arkadaşlarla sohbet ederken masanın üstünü süpürüyorum gram ses gitmiyor karşıya. Kulak pedlerinin kumaş olmasından kaynaklı yazın bile çok çok az terleme yapıyor. Steelseries GG programı ile ses ve mikrofonu daha iyi hale de getirebiliyorsun. Sadece bende cızırtı oluyordu ben 3.5mm olduğundan zannediyordum ama anakartda ses sorunu varmış.
tasarımı yüzünden steelseries tercihimdi zaten diğer arkadaşlarında yorumlarını bekleyip alacağım

şahin doğan

80+ Platinum
tasarımı yüzünden steelseries tercihimdi zaten diğer arkadaşlarında yorumlarını bekleyip alacağım
Benim de ilk alma nedenim kumaş ped ve tasarımdı. Her yönden aşırı memnun kaldım. Bozulursa büyük ihtimalle bir daha alırım başka kulaklık aramak yerine.

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
bedirhan
nova 1 wireless versiyonu var mı hocam
yok diye biliyorum ama kulaklığın jakı çıkabiliyor kablo zarar görürse farklı kablo alıp takabiliyorsun o kısmı güzel ;
bu nedenlerden steelseries biraz daha önde gözümde

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
ismail sağlam
yok diye biliyorum ama kulaklığın jakı çıkabiliyor kablo zarar görürse farklı kablo alıp takabiliyorsun o kısmı güzel ;
bu nedenlerden steelseries biraz daha önde gözümde
Hadi becek çıkıyorsa insan bir en azından Bluetooth 2.4 bir şey koysa dört dörtlük kulaklık

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
bedirhan
mikrofonu cızırtılı diyorlardı ama uygulamadan gürültü kirliliği vs ayarlayınca gidiyor sanırım mikrofonla çok işim yok zaten

şahin doğan

80+ Platinum
mikrofonu cızırtılı diyorlardı ama uygulamadan gürültü kirliliği vs ayarlayınca gidiyor sanırım mikrofonla çok işim yok zaten
Hiç yaşamadım. Programdan ayarlayabiliyorsun ama bende kurulu bile değil programı.

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Musa Topçu
nova 1 in mikrofonu rezalet ayrıca kronik sorunlu kulaklık vidaları çıkıyor 3 hafta sabredebildim hayatımda kullandığım en rezil 2. kulaklık (1. razer kraken)
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu bütçede sıfır olarak h7 var 2. elde arctis pro bulunur

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
bedirhan
nova 1 in mikrofonu rezalet ayrıca kronik sorunlu kulaklık vidaları çıkıyor 3 hafta sabredebildim hayatımda kullandığım en rezil 2. kulaklık (1. razer kraken)
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu bütçede sıfır olarak h7 var 2. elde arctis pro bulunur
2.el kulaklık almaya güzel bakmıyorum hijyen garanti vs için sevmessem iadesi zor falan

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ali arda
normalde havit fuxi h3 almayı düşünüyordum fakat sosyalde kötü oldugunu söylediler bende bütçeyi arttırıp kulaklığı değiştirdim
bu kulaklıklardan hangisini seçmeliyim
veya bu bütçede önerdiğiniz kulaklıklar varmı
razer al ss kotu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,035,439
Üyeler