6 saat pil ömrü ve hızlı şarj oluyor, güzel yorumlar var ve konforlu , size kalmış hocamİncehesap gaming gecesinde indirimde alınır mı? sizce?
biraz fazla ucuz işkillendirdi araştırmanızı tavsiye ederim.CORSAIR HS80 MAX WIRELESS RGB BLUETOOTH SİYAH KABLOSUZ GAMING KULAKLIK
CA-9011295-EU - CORSAIR HS80 MAX WIRELESS RGB BLUETOOTH SİYAH KABLOSUZ GAMING KULAKLIKpckolik.comMesaj otomatik birleştirildi:
SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless [5, 5P, 5X] vs Corsair HS80 RGB WIRELESS Side-by-Side Headphones Comparison
Compare the SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless [5, 5P, 5X] and Corsair HS80 RGB WIRELESS headphoneswww.rtings.com
Hocam incehesap güvenilir.CORSAIR HS80 MAX WIRELESS RGB BLUETOOTH SİYAH KABLOSUZ GAMING KULAKLIK
CA-9011295-EU - CORSAIR HS80 MAX WIRELESS RGB BLUETOOTH SİYAH KABLOSUZ GAMING KULAKLIKpckolik.comMesaj otomatik birleştirildi:
SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless [5, 5P, 5X] vs Corsair HS80 RGB WIRELESS Side-by-Side Headphones Comparison
Compare the SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless [5, 5P, 5X] and Corsair HS80 RGB WIRELESS headphoneswww.rtings.comMesaj otomatik birleştirildi:
biraz fazla ucuz işkillendirdi araştırmanızı tavsiye ederim.
yok hocam benim attığım için dedim.Hocam incehesap güvenilir.
Beyaz olduğu için alasım pek gelmiyor. Siyahı 5300 TL'ye amazonda jetklik adlı satıcı satıyor. bu satıcıdan alınır mı sizce?Amazondan dün aldım. 4 5 saattir kullanıyorum. İlk açtığımda %63 şarjı vardı şu an %58. Reddit üzerinden bulduğum EQ ayarını yaptım. Ses kalitesi güzel. Ancak FPS oyunlarıyla aram olmadığı için o tarz oyunlara uygun mu bilemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
HS80 Max ile nova 5 arasında kalmıştım. Satıcıdan dolayı nova 5 almaya karar verdim. Satıcısı düzgün olmazsa teknoloji ürünlerinde iade süreci sıkıntılı oluyor maalesef.