Steelseries Arctis Nova 5 mi 7 mi?

202000

80+
Reaksiyon skoru
0
Her ikisi arasında 1000TL oynuyor ve anladığım kadarıyla farklar şu:
Arctis Nova 7 Arctis Nova 5
Aynı anda 2 farklı cihazdan ses, Aynı anda sadece bir cihazdan ses,
38 saat batarya, 60 saat batarya,
Kafa tarafı metal, Tamamen plastik ama tutamaçlar çift taraflı olduğu için sarkma ihtimali daha az,
Kablolu kullanım var, Özel uygulama var,
Mikrofonu daha iyi,

Hikâyeli oyun ve film için kullanacağım. Bu durumda Metal kafa tarafı, kablolu kullanma seçeneği ve 2 farklı cihazdan ses alabilme özelliği ekstra 1000TL'ye değer mi?

Her ikisi arasında 1000TL oynuyor ve anladığım kadarıyla farklar şu:
Arctis Nova 7 Arctis Nova 5
Aynı anda 2 farklı cihazdan ses, Aynı anda sadece bir cihazdan ses,
38 saat batarya, 60 saat batarya,
Kafa tarafı metal, Tamamen plastik ama tutamaçlar çift taraflı olduğu için sarkma ihtimali daha az,
Kablolu kullanım var, Özel uygulama var,
Mikrofonu daha iyi,

Hikâyeli oyun ve film için kullanacağım. Bu durumda Metal kafa tarafı, kablolu kullanma seçeneği ve 2 farklı cihazdan ses alabilme özelliği ekstra 1000TL'ye değer mi?
hocam o modllerın herkesın kafasına uymuyor bana olmadı mesela 7 tam oturmadı deneyıp almanızı onerırım ve 60 saat az bence bluettooth onemlı değilse cloud 3 wıreless e bakın derim

hocam ben daha yeni bunu aldım hem kablolu hem kablosuz kullanabiliyorsun. aynı anda birden fazla cihazla kullanabiliyorsun (kaç tane bağlanabiliyor denemedim. Ancak iki cihazı aynı anda bağlayabiliyorsun) Cihazın ses kalitesi de çok iyi. fps oyunlarında ve hikayeli oyunlarda 7,1 çok iyi çalışıyor. tam bir fiyat performans ürünü. İstersen bu cihaza da bi bakabilirsin.

Geri