Neler Yeni

Steelseries Garantisi ve Rival 600

louvert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Firat Sarigul
Arkadaşlar selam.

Elimde rival 600 var alalı 1 yıl kullanalı da 7-8 ay filan oluyor. aslında asıl sorun sağ tıkın bazen çalışmaması ama şimdi bir de üzerindeki aydınlatmalar yanıp sönmeye başladı ( uygulamasından tamamen kapatsam bile). sol taraftaki 3 bölge ve logosundaki aydınlatmalar. sizce garantiye göndersem bunu (ve sağ tık sorununu) çözerler mi? steelseries ürününü garantiye gönderen var mı

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Arkadaşlar selam.

Elimde rival 600 var alalı 1 yıl kullanalı da 7-8 ay filan oluyor. aslında asıl sorun sağ tıkın bazen çalışmaması ama şimdi bir de üzerindeki aydınlatmalar yanıp sönmeye başladı ( uygulamasından tamamen kapatsam bile). sol taraftaki 3 bölge ve logosundaki aydınlatmalar. sizce garantiye göndersem bunu (ve sağ tık sorununu) çözerler mi? steelseries ürününü garantiye gönderen var mı
Benim Apex 5 bozuk gelmişti iade almıştım. Büyük ihtimal çözerler sorununu ama kullanıcı hatası demeleri yüksek bir ihtimal.

arrda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
arda
Garantisi devam ediyorsa gönder steelseries in müşteri hizmetleri iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim Apex 5 bozuk gelmişti iade almıştım. Büyük ihtimal çözerler sorununu ama kullanıcı hatası demeleri yüksek bir ihtimal.
Hangi siteden almıştın?

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
yollayın bence.

louvert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Firat Sarigul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bana da öyle geliyor özellikle sağ tık için kullanıcı hatası diyecekler

Garantisi devam ediyorsa gönder steelseries in müşteri hizmetleri iyi

Hangi siteden almıştın?
garanti belgesinde despec bilgisayar yazıyor. herhalde burasıdır değil mi müşteri hizmetleri

arrda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
arda
bana da öyle geliyor özellikle sağ tık için kullanıcı hatası diyecekler

garanti belgesinde despec bilgisayar yazıyor. herhalde burasıdır değil mi müşteri hizmetleri
Steelseries in Türkiye de şubesi/servisi falan yok steelseries in Türkiye deki distribütörü despec di herhalde tam hatirlamiyorum

Top Bottom