Steelseries hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Kulaklık konusundaki kronik sorunları deli etse de yine de sevdiğim markadır. En sevdiğim kısmı ise tasarımları
O abartılı olmayan rgb ledler o deri olmayan kulaklıklar... neyse kendime gelsem iyi olucak 😂

Kalite ve rahatlık konusunda sıkıntıları yok ama performans olarak bence ss arctis 1-3-5 den o fiyat bandında daha iyileri var mouse olarak da var ama kaliteli mi? kaliteli orasına diyecek bir şey yok.

Bilemiyorum test etmem lazım, ben memnunum ses kalitesi, şiddetinden vs.

Rahatlık ve tasarım ben arctis 3ü metroda vesaire de kullandım hiç sırıtmıyor kafamda yokmuş gibi müzik performansı yeterli ama geçen gamepower kirazu denedim yani ses şiddeti ve müzik zevki bana daha iyi geldi yani 600 liraya daha iyisi bulunur ama ben çok seviyorum :)
Ben sanırım ufak bi fanboyum bu konuda özür dilerim 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kalite ve rahatlık konusunda sıkıntıları yok ama performans olarak bence ss arctis 1-3-5 den o fiyat bandında daha iyileri var mouse olarak da var ama kaliteli mi? kaliteli orasına diyecek bir şey yok.
Bu konuda zaten büyük bir bölünme var ama ben arctis 5'i yine de tercih ederim sanırım

Bilemiyorum test etmem lazım, ben memnunum ses kalitesi, şiddetinden vs.
Emin ol çok farklı markalarda üst düzey kulaklıklar test ettiğim için bu yorumu yapıyorum kendimde ss arctis 3 kullanıyorum merak etme memnunum bende ama eminim ki o fiyatlara daha iyileri vardır (performans olarak) o yüzden söylüyorum yoksa ss=kalite zaten.

Steelseries sizin gözünüzde nasıl bir marka ? Şahsen benim en beğendiğim marka sade ama hoş bi tasarımı var. Kalitesiz de sayılmaz diye düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir ?
iyi marka ama her iyi markanın olduğu gibi ülkemizde pahalı sınıfına giren bir marka ben apex proyu aşırı çok almak istemiştim ama pahalı kulaklık olarak şemali güzel gibi ama beğenmeyenide çok mouseları gerçekten iyi özellikle tam bir fiyat performans ürünü lan rival 300s mükemmel bir mouse arkadaşımda var 200 TL'ye almıştı 1-2 sene önce ama bazı ürünlerininde iyi olmadığını söyleyebilirim artic 1 gibi ben hiç beğenmiyorum

Bu konuda zaten büyük bir bölünme var ama ben arctis 5'i yine de tercih ederim sanırım
Ben ne iyise ve bütçeme uyarsa onu kullanırım fanboy olmak iyi değildir :)

Emin ol çok farklı markalarda üst düzey kulaklıklar test ettiğim için bu yorumu yapıyorum kendimde ss arctis 3 kullanıyorum merak etme memnunum bende ama eminim ki o fiyatlara daha iyileri vardır (performans olarak) o yüzden söylüyorum yoksa ss=kalite zaten.

Yani olabilir, benim eski Rampage kulaklığım kafamı mıhladığı için rahatlığı ve kaliteyi ön planda tuttum yeni kulaklık için o yüzden SS mantıklı geldi.

iyi marka ama her iyi markanın olduğu gibi ülkemizde pahalı sınıfına giren bir marka ben apex proyu aşırı çok almak istemiştim ama pahalı kulaklık olarak şemali güzel gibi ama beğenmeyenide çok mouseları gerçekten iyi özellikle tam bir fiyat performans ürünü lan rival 300s mükemmel bir mouse arkadaşımda var 200 TL'ye almıştı 1-2 sene önce ama bazı ürünlerininde iyi olmadığını söyleyebilirim artic 1 gibi ben hiç beğenmiyorum
Bende şuan arctis 1 kullanıyorum arctis 5'e geçmeyi düşünüyorum fiyatına göre beni iyi idare etti yalan yok.

Daha iyisi varmı? var ben olsam bende arctis 5 alırdım için rahat olsun.

Daha iyisi varmı? var ben olsam bende arctis 5 alırdım için rahat olsun.
O kadar para vermişken tasarımı da hoş olsun ister herkes. Ses kalitesi de yerlerde değil yani bence fazla abartıldı kötü, alınmaz diye.

O kadar para vermişken tasarımı da hoş olsun ister herkes. Ses kalitesi de yerlerde değil yani bence fazla abartıldı kötü, alınmaz diye.
hyperx cloud 2 denedim arctis 5 denemedim ama 3 kullandığım için az çok tahmin ediyorum hyperx efsane bir aletti çok iyi bir kulaklık mesela aynı bütçeye daha iyi performans veriyor ama 800 lira veriyorsam ben tasarımda isterim rahatlık ta o yüzden tercihim ss olurdu profesyonel olarak oyun oynamıyorsan ss alabilirsin için rahat olsun.

hyperx cloud 2 denedim arctis 5 denemedim ama 3 kullandığım için az çok tahmin ediyorum hyperx efsane bir aletti çok iyi bir kulaklık mesela aynı bütçeye daha iyi performans veriyor ama 800 lira veriyorsam ben tasarımda isterim rahatlık ta o yüzden tercihim ss olurdu profesyonel olarak oyun oynamıyorsan ss alabilirsin için rahat olsun.
Bende kullandım çokça hyperx ses olarak doğru daha iyi ses kasılıyor ama çoğumuz profesyonel oyuncular değiliz yani sonuçta iş biraz da bilekte bitiyo fps oyunlarında.

Geri