Öneri Steelseries Mouse Önerisi

GrkemCkn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
113
Bütçe
2000
Selamlar

Ekipmanlarımın hepsi steelseries rahat 8 yıldır steelseries rival 110 kullanıyorum baya da memnunum fakat artık değiştirme zamanı geldiğini düşünüyorum . Herhangi bir rahatsızlık hissiyatı yok sadece mouse temas halinde bulunmuyorken sensör otomatik imleci kaydırıyor bende hazır bu fırsat alayım diyorum ama ne alacağımı bilmiyorum kablosuz da olabilir . Özellikle steelseries isteme sebebim klavye kulaklıkda steelseries biraz marka takıntım var. Genelde fps oyunları oynuyorum önerileninizi bekliyorum.

Uzun süre rival 600 kullandım silikon sorunundan ötürü rival 5'e geçtim yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum sorunsuz bir şekilde öneririm.

ATK A9 Plus al geç, marka takıntından da en kısa zamanda vazgeçmeni öneririm, çok şey kaybediyorsun ciddi manada.

Marka takıntın yoksa bütçen için en iyisi bu

Marka takıntın yoksa bütçen için en iyisi bu

Bu nasıl ?

Bu yeni çıkmıştı. Ama en büyük dezavantajı pilli olması. Zaten ham ağırlığı yüksek, pil ürünü daha da ağırlaştırıyor. Fiyatı da bütçeni bir tık aşıyor, ama Amazon'un taksit imkanı ile alabilirsin. Çoğu üründe peşin fiyatına 3 taksit sağlıyor.

Alacaksan da şarjlı pil ve şarj aleti almanı öneririm. GP siyah pilleri gayet uzun ömürlü ve 4'lü satılıyor. Yanına da ikili şarj aleti alırsan uzun süre işini görür.

Bütçeyi ₺3000 yükseltirim diyorsan Scyrox V6/V8 öneririm. Kendim V8 kullanıyorum ve gayet iyi bir ürün. Hem hafif, hem de içerisinde gayet iyi bileşenler var.

Ama tek dezavantajı skatez alman gerekiyor. İstersen Wraith istersen Amazon üzerinden KlasseGear sattığı dot skatezlerden alabilirsin. KlasseGear görsellerde skatezin hız, kontrol vb. oranlarını belirtmiş. Beyaz en hızlısı, yeşil cam mouse pad, kırmızı atıyorum en dayanıklısı. Benzer şey Wraith'deki skatezler için de geçerli.

Geri