Öneri STEELSERİES NOVA 1 KULLANIM SONRASI MEMNUNİYETİM

ygitwx

80+
Reaksiyon skoru
100
KULAKLIĞIN SES KALİTESİ GAYET GÜZEL FAKAT PEDLERİ ÇOK RAHATSIZ EDİYOR KULAĞINIZI MİKROFONDA İSE SES NET VE SADE SADECE UFAK BİR DİP SES VAR
AMA ASIL SORUNA GELELİM KULAKLIK 1 AY GEÇMEDEN VİDALARI GEVŞEMEYE BAŞLADI VE BU KULAKLIĞIN KRONİK RAHATSIZLIĞI O YÜZDEN ALMAYIN ALDIRMAYIN.

(KULAKLIĞI İADE ALDILAR.)

Son düzenleme:
KULAKLIĞIN SES KALİTESİ GAYET GÜZEL FAKAT PEDLERİ ÇOK RAHATSIZ EDİYOR KULAĞINIZI MİKROFONDA İSE SES NET VE SADE SADECE UFAK BİR DİP SES VAR
AMA ASIL SORUNA GELELİM KULAKLIK 1 AY GEÇMEDEN VİDALARI GEVŞEMEYE BAŞLADI VE BU KULAKLIĞIN KRONİK RAHATSIZLIĞI O YÜZDEN ALMAYIN ALDIRMAYIN
(BEN KULAKLIĞI GARANTİYE VERDİM)
Bende kullanıyorum peşlerinden gayet rahat. Sana göre belki küçüktür. Ama rahatlık olarak gayet iyi. Bende vida meselesi olmadı benim sevmediğim şey Steelseries uygulamasının hataları. Ara sıra bug a giriyor, ses gelmiyor. Ayarlar gidiyor vs. Onun dışında ben memnunum. Alalı 3 ay falan oldu. Birde mikrofonu çok iyi değil idare eder

Bende kullanıyorum peşlerinden gayet rahat. Sana göre belki küçüktür. Ama rahatlık olarak gayet iyi. Bende vida meselesi olmadı benim sevmediğim şey Steelseries uygulamasının hataları. Ara sıra bug a giriyor, ses gelmiyor. Ayarlar gidiyor vs. Onun dışında ben memnunum. Alalı 3 ay falan oldu. Birde mikrofonu çok iyi değil idare eder
evet uygulamasını yükleyince ses gelmemişti bendede sildim bende hala garantide bakacam duruma göre umarım değişim yaparlar.

Vidalar bende de gevşedi kendim sıktım direkt üstünde zaten vidaları.

Ekipmanda yazılımı logitech kadar kaliteli yapanı göremedim daha.

ben sıktım yine gevşedi :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kesinlikle katılıyorum
Logitech in yazılımı 50 yıllık gibi en iyi yazılım şuan steelseries in üzmez normalde ama giriş seviyesi olunca böyle oluyor benimde öyle oldu sıktım gevşedi sıktım gevşedi en sonunda hep ayarında sıkıyordum tam sıktım kendisi biraz daha gevşedi eşitlendi iade edecektim ama ses kasması güzel diye etmedim.

ama yalan yok yazılımsız çok kötü bir kulaklık yazılımlı ile yazılımsız arasında ki fark çok büyük akıl mantık hesabı değil ses seviyesi mikrofon tamamen değişiyor arkadaşlar başka mikrofona'mı geçtin diye sordular.

Son düzenleme:
Logitech in yazılımı 50 yıllık gibi en iyi yazılım şuan steelseries in üzmez normalde ama giriş seviyesi olunca böyle oluyor benimde öyle oldu sıktım gevşedi sıktım gevşedi en sonunda hep ayarında sıkıyordum tam sıktım kendisi biraz daha gevşedi eşitlendi iade edecektim ama ses kasması güzel diye etmedim.

ama yalan yok yazılımsız çok kötü bir kulaklık yazılımlı ile yazılımsız arasında ki fark çok büyük akıl mantık hesabı değil ses seviyesi mikrofon tamamen değişiyor arkadaşlar başka mikrofona'mı geçtin diye sordular.
katılmıyorum hocam. Steelseries Apex 7 tkl klavyem var yazılımı ve uygulaması gerçekten bk gibi. Logitech g513 gibi eski bir klavyenin yazılımı kullanımı ve modları acayip fazla ve çok kullanışlı g pro x farem de aynı şekilde önceki steelseries fareme göre uygulama bakımından çook iyi.

katılmıyorum hocam. Steelseries Apex 7 tkl klavyem var yazılımı ve uygulaması gerçekten bk gibi. Logitech g513 gibi eski bir klavyenin yazılımı kullanımı ve modları acayip fazla ve çok kullanışlı g pro x farem de aynı şekilde önceki steelseries fareme göre uygulama bakımından çook iyi.
logitech in bana göre sadece makro su iyi geri kalan özellikleri kullanışsız ve eski.

bana göre rgb yönetim konusunda ve profil import exportu çok iyi
G332 ve G300S deneyimledim açıkcası beğenmedim yazılımını vs. Steelseries daha kaliteli bir hissiyat uyandırıyor şuan Nova 1 ve Rival 3 kullanıyorum yakın zamanda Prime+ a geçmeyi planlıyorum hem uygun fiyatlı hemde çok iyi.

ama kablosuz ofis mouseları çok hoşuma gidiyor uzun süreler kullandım çok keyifli bir kullanımı var M185 elimden az çekmedi.

a
AMA ASIL SORUNA GELELİM KULAKLIK 1 AY GEÇMEDEN VİDALARI GEVŞEMEYE BAŞLADI VE BU KULAKLIĞIN KRONİK RAHATSIZLIĞI O YÜZDEN ALMAYIN ALDIRMAYIN
(BEN KULAKLIĞI GARANTİYE VERDİM)
aramıza hoşgeldin, elimden geldiğince her kulaklık konusuna yazıyodum

a

aramıza hoşgeldin, elimden geldiğince her kulaklık konusuna yazıyodum

Herkes kulaklığı garantiye vermiş bir ben kendim tamir etmişim herhalde 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,657