Neler Yeni

Steelseries Nova 5 kullanıcılarına sorularım var ulaşabilir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet
Anladım teşekkür ediyorum. Çok soru sordum kusura bakmayın
Sarj için adaptörle etseniz de olur değil mi ? Hızlı sarj olayı için adaptörün watt ı önemli mi ? 25w 45w gibi ?

Mikrofon için o uzatma kısmını uzatmadanda çalışıyor mu ? sesinizin duyulabileceği kadarda karşı tarafın duyabilir mi ?
Ben orjinal samsung 25w şarj aletiyle şarj ediyorum. Ürünün kullanım kılavuzunda "any USB power source" yazdığı için bu şekilde şarj etmeye karar verdim. Yine de sahte adaptörle şarj edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Alalı 19 20 gün oldu sadece 1 kez şarj ettim. Kullanım süresi çok iyi. 25w 45w fark eder mi bilmiyorum. Test etmek lazım.
1000024436.jpg

Mikrofonu uzatmadan kullanabiliyorsun(az önce denedim). Ama uzattığındaki sesle karşılaştırınca ses çok az gidiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan Kurt
Ben orjinal samsung 25w şarj aletiyle şarj ediyorum. Ürünün kullanım kılavuzunda "any USB power source" yazdığı için bu şekilde şarj etmeye karar verdim. Yine de sahte adaptörle şarj edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Alalı 19 20 gün oldu sadece 1 kez şarj ettim. Kullanım süresi çok iyi. 25w 45w fark eder mi bilmiyorum. Test etmek lazım.Alıntıyı görüntüle
Mikrofonu uzatmadan kullanabiliyorsun(az önce denedim). Ama uzattığındaki sesle karşılaştırınca ses çok az gidiyor.
Selamlar Nova 5 uygulamasını kullandınız m nasıl acaba pc den değilde telefondan kulaklığı kontrol edebiliyormusunuz ? Direk kulaklık senkronize oluyor mu pc esnasında

Top Bottom