Selamlar başlıkta da yazdığı gibi sorunum kulaklığın ayarlarıyla alakalı kulaklığın müzik performansı ekolayzer ayarı ile mükemmel bir seviyeye ulaşıyor fakat kullandığım program pc equalizer fakat elimle her seferinde klasör içinden başlatmam gerekiyor. Başlangıçta çalıştır ayarı olmasına rağmen işe yaramıyor başlangıç klasörüne de atamıyorum çünkü kurulumu olmayan direkt olarak klasör içinde exe den çalışan bir uygulama klasörü atmayı denedim fakat bu sefer dosyaları da açmaya çalışıyor ve saçma sapan bir durum oluyor bende bunu engellemek için steelseries'in sonar yazılımına geçtim fakat yazılım çok karmaşık ve yeterince iyi değil ekolayzer ayarlama kısmında sadece 10 adet noktaya izin veriyor,10 adet ise yeterli gelmiyor düzgün bir şekilde ayar yapabileceğim ve otomatik olarak çalışan bir ayar yapmak istiyorum fakat hiçbir bunu yapabileceğim bir şey bulamadım dolby atmos üzerinden ayar yapmak sonar dan daha kötü olduğu için onu hiç yazmıyorum. kısaca özetlersem ekolayzer ayarlarını detaylıca yapabileceğim ve bu ayarları kaydedip hızlıca aralarında geçiş yapabileceğim bir yer arıyorum