🔥İndirim Steelseries prime mini 1358tl !!!!

Biri kablolu biri kablosuz biliyosun dime?
Ne kadar çok seviyorsunuz gerginlik çıkartmayı, dostum ''bence'', tekrar belirtmek istedim. Umarım dikkatli okumayı bir gün öğrenirsiniz.

Nasıl takip ettin bilmiyorum ama 1400tl ye çok iyi kablosuz mouselar var
Olumsuz yönüde fiyatı
n11'den Steelseries Prime Kablolu RGB Optik Oyuncu Mouse seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
https://www.n11.com/urun/steelseries-prime-kablolu-rgb-optik-oyuncu-mouse-2066201?magaza=afeltech kablolusu bi fiyatken senin attığın alınmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence net iade et paran yazık olmasın
Bu nasil bir mantık, kablosuz model kabloludan daha mı ucuz olsun kardeşim?Ben senin mantığı anlayamadım. Razerin cobra deathadder viper modellerinin kablolu ile kablosuz modellerini kiyasla istersen hatta herhangi bir marka için yap bunu ondan sonra konuş. 1350 TL'ye bu seviyede bir kablosuz mouse yok bence tr garantili olarak varsa linkini at da lafta kalma en azından.

ATTACK SHARK X3 49g SUPERLIGHT Fare, PixArt PAW3395 Oyun Sensörü BT/2.4G Kablosuz/Kablolu Oyun Faresi, 26000'e Kadar 6 Ayarlanabilir DPI, 200 Saat Pil, G502, Win11/Xbox/PS/Mac için Ofis Faresi (Beyaz) https://amzn.eu/d/6YvZeBv

Bu ayarda istemişsin daha kalitelisi vxe r1 al
MCU' su kötü aga o yüzden ucuz, yoksa millet niye g pro Superlight falan alsın. Kaliteli markalar boş yere pahalı değil attack shark bilmem ne al sonra çift tiklasin kopma yapsın falan. Sonra dersin "haa bu yüzden ucuzmuş".
Bu tür markalar kağıt üstünde iyi sadece kendin kullanmadın kesin eminim kullansan önermezdin.

Son düzenleme:
Laptop öneren birine bence kasa al demek kadar saçma bir yorum. Sen düzgün öneri yapmayı öğren
Dostum fikir vererek seçeneklerini arttırıyorum, bu kadar düz bakmayın. Belki söylediğim kafasına yatacak ve onu aldığında daha memnun kalacak?

Ulan razer deathadder v2mini alın dicektim bendede v2 vardı 1.5 sene önce 250 TL ye almıştım şuan minisi 4.5 k olmuş

Bu nasil bir mantık, kablosuz model kabloludan daha mı ucuz olsun kardeşim?Ben senin mantığı anlayamadım. Razerin cobra deathadder viper modellerinin kablolu ile kablosuz modellerini kiyasla istersen hatta herhangi bir marka için yap bunu ondan sonra konuş. 1350 TL'ye bu seviyede bir kablosuz mouse yok bence tr garantili olarak varsa linkini at da lafta kalma en azından.

MCU' su kötü aga o yüzden ucuz, yoksa millet niye g pro Superlight falan alsın. Kaliteli markalar boş yere pahalı değil attack shark bilmem ne al sonra çift tiklasin kopma yapsın falan. Sonra dersin "haa bu yüzden ucuzmuş".
Bu tür markalar kağıt üstünde iyi sadece kendin kullanmadın kesin eminim kullansan önermezdin.
Kablosuzu kablolununun 2.5x katı biri 600 biri 1358tl bu kadar fark normalde olmaz boş yapmışsın. Galiba bu farkı vercekek tek insanda sensin kimse vermez. R1 alsın o zaman. Ve evet bu tür markalar boş yere pahalı.

Kablosuzu kablolununun 2.5x katı biri 600 biri 1358tl bu kadar fark normalde olmaz boş yapmışsın. Galiba bu farkı vercekek tek insanda sensin kimse vermez. R1 alsın o zaman. Ve evet bu tür markalar boş yere pahalı.
Aynen abisi tüm markalar pahalı, sen fakir değilsin yoksa; şu anda tr dışında daha ucuza zor bulursun o mouseu.1350 tl olan pahalı dediğin mouse steelseriesin kendi sitesinde 97 dolar 2 sene önce de bin uc yüz TL civarı vardı ilk çıktığında tr de şimdi de indirim de aynı olmus. g pro x Super ile kiyasliyor millet tabii senin eline gamepower dışında mouse degmedigi için kime ne anlatiyorsak. Bari milleti yanlıs yönlendirme kardeşim benim.

Ulan razer deathadder v2mini alın dicektim bendede v2 vardı 1.5 sene önce 250 TL ye almıştım şuan minisi 4.5 k olmuş
O fake fiyat ya stok yok diye.v2 mini kablolu bir de niye alınsın ki?

Son düzenleme:
Aynen abisi tüm markalar pahalı, sen fakir değilsin yoksa; şu anda tr dışında daha ucuza zor bulursun o mouseu.1350 TL olan pahalı dediğin mouse steelseriesin kendi sitesinde 97 dolar 2 sene önce de bin uc yüz TL civarı vardı ilk çıktığında tr de şimdi de indirim de aynı olmus. g pro x Super ile kiyasliyor millet tabii senin eline gamepower dışında mouse degmedigi için kime ne anlatiyorsak. Bari milleti yanlıs yönlendirme kardeşim benim.

O fake fiyat ya stok yok diye.v2 mini kablolu bir de niye alınsın ki?
Alınmıcak mouse alınır diyorsun hala neyse, sitesinde 97dolarmış 😱 sen al başkasına aldırma

Bi de büyük elli kullanıcılar için uygun fiyatlı bi önerisi yapsanız keşke

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,005
Üyeler
197,108
Son üye
gcoskun
Geri