Bu nasil bir mantık, kablosuz model kabloludan daha mı ucuz olsun kardeşim?Ben senin mantığı anlayamadım. Razerin cobra deathadder viper modellerinin kablolu ile kablosuz modellerini kiyasla istersen hatta herhangi bir marka için yap bunu ondan sonra konuş. 1350 TL'ye bu seviyede bir kablosuz mouse yok bence tr garantili olarak varsa linkini at da lafta kalma en azından.
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...
MCU' su kötü aga o yüzden ucuz, yoksa millet niye g pro Superlight falan alsın. Kaliteli markalar boş yere pahalı değil attack shark bilmem ne al sonra çift tiklasin kopma yapsın falan. Sonra dersin "haa bu yüzden ucuzmuş".
Bu tür markalar kağıt üstünde iyi sadece kendin kullanmadın kesin eminim kullansan önermezdin.
Bu nasil bir mantık, kablosuz model kabloludan daha mı ucuz olsun kardeşim?Ben senin mantığı anlayamadım. Razerin cobra deathadder viper modellerinin kablolu ile kablosuz modellerini kiyasla istersen hatta herhangi bir marka için yap bunu ondan sonra konuş. 1350 TL'ye bu seviyede bir kablosuz mouse yok bence tr garantili olarak varsa linkini at da lafta kalma en azından.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
MCU' su kötü aga o yüzden ucuz, yoksa millet niye g pro Superlight falan alsın. Kaliteli markalar boş yere pahalı değil attack shark bilmem ne al sonra çift tiklasin kopma yapsın falan. Sonra dersin "haa bu yüzden ucuzmuş".
Bu tür markalar kağıt üstünde iyi sadece kendin kullanmadın kesin eminim kullansan önermezdin.
Kablosuzu kablolununun 2.5x katı biri 600 biri 1358tl bu kadar fark normalde olmaz boş yapmışsın. Galiba bu farkı vercekek tek insanda sensin kimse vermez. R1 alsın o zaman. Ve evet bu tür markalar boş yere pahalı.
Kablosuzu kablolununun 2.5x katı biri 600 biri 1358tl bu kadar fark normalde olmaz boş yapmışsın. Galiba bu farkı vercekek tek insanda sensin kimse vermez. R1 alsın o zaman. Ve evet bu tür markalar boş yere pahalı.
Aynen abisi tüm markalar pahalı, sen fakir değilsin yoksa; şu anda tr dışında daha ucuza zor bulursun o mouseu.1350 tl olan pahalı dediğin mouse steelseriesin kendi sitesinde 97 dolar 2 sene önce de bin uc yüz TL civarı vardı ilk çıktığında tr de şimdi de indirim de aynı olmus. g pro x Super ile kiyasliyor millet tabii senin eline gamepower dışında mouse degmedigi için kime ne anlatiyorsak. Bari milleti yanlıs yönlendirme kardeşim benim.
Aynen abisi tüm markalar pahalı, sen fakir değilsin yoksa; şu anda tr dışında daha ucuza zor bulursun o mouseu.1350 TL olan pahalı dediğin mouse steelseriesin kendi sitesinde 97 dolar 2 sene önce de bin uc yüz TL civarı vardı ilk çıktığında tr de şimdi de indirim de aynı olmus. g pro x Super ile kiyasliyor millet tabii senin eline gamepower dışında mouse degmedigi için kime ne anlatiyorsak. Bari milleti yanlıs yönlendirme kardeşim benim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O fake fiyat ya stok yok diye.v2 mini kablolu bir de niye alınsın ki?
En ucuz Razer Basilisk V3 X HyperSpeed RZ01-04870100-R3G1 RGB Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk V3 X HyperSpeed RZ01-04870100-R3G1 RGB Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!