🔥İndirim Steelseries prime mini 1358tl !!!!

Az daha ekler bundan alırdım.

Çok ağır mouse bu bende düz x hypeespeed olanı vardı. Pilli bir de şarjlı değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bi de büyük elli kullanıcılar için uygun fiyatlı bi önerisi yapsanız keşke
Adam yapmış işte
Az daha ekler bundan alırdım.

Çok ağır mouse bu bende düz x hypeespeed olanı vardı. Pilli bir de şarjlı değil.
Ancak sunduğu özellikleri göz önünde bulundurursak ve ağırlık kullanıcı için aşırı önemli değil bunun tercih edilmesi daha mantıklı olur.

Alınmıcak mouse alınır diyorsun hala neyse, sitesinde 97dolarmış 😱 sen al başkasına aldırma
Aga uzun lafın kısası bence bu fiyata e spor oyunlari için özellikle süper bir mouse, hafif de şarjlı da teknik özellik ve ergonomi konusunda da hiç bi eksiği yok ben de kablolu olan modeli var çok güzel memnumun yani. Bu kardeşime bakmayın bilmiyor kendisi. Zaten biraz araştıran birisi ne kadar uygun fiyatlı olduğunu anlar.

Ancak sunduğu özellikleri göz önünde bulundurursak ve ağırlık kullanıcı için aşırı önemli değil bunun tercih edilmesi daha mantıklı olur.
Kanka ben de ağırlığı çok takmıyorum normalde ama prime mini wireless 70 gr bu 110 gr pilsiz, pille 130 gr 2 katı fark ediyor yani sanki biraz önemli gibi ağırlık e spor oynayanlar için. Hem özellik olarak prime mini wirelesstan tek artısı bluetooth onun dışında sensörleri yakın zaten. Bakma ben de razercıyım şu an cobro pro kullanıyorum ama doğrruları da söylemek lazım.

O fiyatlara SS Sensei Ten almak daha mantıklı bence.
Bugün scroll bozuldu bir alta bir üste hareket ediyor önermiyorum.

Yaklaşık 1 haftadır aynı fiyatta birkaç gün önce konusu açılmıştı o zaman almıştım. Yaklaşık 3 gündür kullanıyorum uzun süreçte ne olur bilemem ama şimdilik oldukça memnunum.
Hocam ben almak istiyorum yorumların nedir bide kablosuz daha iyi mouse önerir misin varsa

Hocam herkes bu mouse u öneriyor sence hangisi daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,982
Üyeler
197,101
Son üye
yusuf_615276
Geri