Neler Yeni

Yardım Steelseries qck+ heavy hemen eskidi

ibolazs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
ibrahim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar oyunları , bilgisayar , eğlence
Instagram
ibolazz
Discord
UZİBO#8059
Merhaba 1.5 ay kadardır steelseries qck+ heavy mousepadini kullanıyorum hızlı bi mousepad başlarda çok memnundum ama 2 haftadır çok yavaşladığını fark ettim resmen mouse üstünde kaymıyodu diğer tarafını kullanmaya başladım ilk aldığım gibiydi ama orası da hemen eskidi . Bunun bir çözümü var mı

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
rez bende de aynı sorun var

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Merhaba 1.5 ay kadardır steelseries qck+ heavy mousepadini kullanıyorum hızlı bi mousepad başlarda çok memnundum ama 2 haftadır çok yavaşladığını fark ettim resmen mouse üstünde kaymıyodu diğer tarafını kullanmaya başladım ilk aldığım gibiydi ama orası da hemen eskidi . Bunun bir çözümü var mı
onu alana kadar longteng, endgame, xtrfy falan alsaydın keşke. hiçbir çözümü yok. belki dandik skatezli bi mouse kullanıyosan düşük bir ihtimal mouseden kaynaklı olabilir elin çok terliyosa ter kaynaklıda olma ihtimali var

ibolazs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
ibrahim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar oyunları , bilgisayar , eğlence
Instagram
ibolazz
Discord
UZİBO#8059
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
onu alana kadar longteng, endgame, xtrfy falan alsaydın keşke. hiçbir çözümü yok. belki dandik skatezli bi mouse kullanıyosan düşük bir ihtimal mouseden kaynaklı olabilir elin çok terliyosa ter kaynaklıda olma ihtimali var
Elim terlemiyo mouse modeli de xpg infarex m20 başka mousepad aldım xpg battleground xl baya sağlam mousepad

Top Bottom