Neler Yeni

SteelSeries Rival 3 Kablolu Alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Erkan Şahin
ARKADAŞLAR SteelsSeries Rival 3 Kablolu mouse yi almayı düşünüyorum Eski mousem ışığı yanıyor fakat çalışmıyor aygıt yöneticisinden sürümünü güncelleştirip yeniden başlatınca çalışıyor 15 20 dk sonra yine aynı şey neyse Bu Rival 3 Alınirmı kötü bı mouse gibi deil kablosu benim için sıkıntı deil. rampage Logitech Razer gibi markaları tövbe almam Sizin düşünceleriniz nelerdir ? İyi Günler ;)

tsuki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
talha
Instagram
tsukisenshi
ARKADAŞLAR SteelsSeries Rival 3 Kablolu mouse yi almayı düşünüyorum Eski mousem ışığı yanıyor fakat çalışmıyor aygıt yöneticisinden sürümünü güncelleştirip yeniden başlatınca çalışıyor 15 20 dk sonra yine aynı şey neyse Bu Rival 3 Alınirmı kötü bı mouse gibi deil kablosu benim için sıkıntı deil. rampage Logitech Razer gibi markaları tövbe almam Sizin düşünceleriniz nelerdir ? İyi Günler ;)
bütçen nedir ve neden logitech,razer gibi markalara tövbelisin 3yıldır razer deathadder kullanıyordum deathadder v2 ye geçtim memnunum

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Erkan Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçen nedir ve neden logitech,razer gibi markalara tövbelisin 3yıldır razer deathadder kullanıyordum deathadder v2 ye geçtim memnunum
kanka Logitech cidden beni baya fiyat performans derken verdiğim paranın performansını alamadım iyi para verip de baya beni 3 4 yıl daha fazla kullanabileceğim mouse alım dedim rampgse f/p diyip 2 yıl sonra bozzulan mouseleri çok iyi satıyor 3 4 tane rampgse mouse yi kullandım hepsi garantisi bitince 1 neden le bozuluyordu ondan ya bütçem 350 400 belki ama 350 ye göre söylersen sevinirim saol
Mesaj otomatik birleştirildi:

neden razer’a tövbelisin gayet güzel mouseleri var
Oda pahalı ama bana göre özellikleri düşük mesela Razer deathadder essential kullandım o kadar iyi deildi sanki verdiğin paraya 250 TL felab aldim çok fazla özelliği yok zaten benim alacağım fiyata göre çok güzel Razer mouseleri yok ama sen bilirisn ben sadece bazı markaları sevmiyorum

KeepHyper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Ömer Alp Yurdakul
Rival 3 kullanıyorum gayet rahat ve şık,büyüklüğü de orta düzey(rival 300s kullanmıştım o çok büyüktü satıp bunu aldım).Rahat 2-3 sene kullanırsın.

Logithx

80+ Bronze
Steel series kalitesi ortada yazılım olarakta çok iyi ilk çıktığımda rival 3'ü ilk çıktığında almıştım hiç bir sorunla karşılaşmadım şimdi rival 600 kullanıyorum tek sorun çarpmalara karşı dayanıksız üzerindeki madde ufak bir darbede soyuluyor iz kalıyor onun dışında ne donanımsal ne yazılımsal bir sorunla karşılaşmadım halada bir kenarda duruyor..

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,261
İsim
Oğuz Oğuz
Valla 3 senedir rival 110 kullanıyordum 1 ay önce rival 3 Wireless aldım çok memnunum.

neden razer’a tövbelisin gayet güzel mouseleri var
Steelseries bence en güzeli. Tamam görüntü olarak çok sadeler ama 3 senelik rival 110 hala ilk günkü gibiydi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Erkan Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rival 3 kullanıyorum gayet rahat ve şık,büyüklüğü de orta düzey(rival 300s kullanmıştım o çok büyüktü satıp bunu aldım).Rahat 2-3 sene kullanırsın.
Teşekkürler kablosuz olanını onerirmisin

Steel series kalitesi ortada yazılım olarakta çok iyi ilk çıktığımda rival 3'ü ilk çıktığında almıştım hiç bir sorunla karşılaşmadım şimdi rival 600 kullanıyorum tek sorun çarpmalara karşı dayanıksız üzerindeki madde ufak bir darbede soyuluyor iz kalıyor onun dışında ne donanımsal ne yazılımsal bir sorunla karşılaşmadım halada bir kenarda duruyor..
Eyw kanka

Valla 3 senedir rival 110 kullanıyordum 1 ay önce rival 3 Wireless aldım çok memnunum.

Steelseries bence en güzeli. Tamam görüntü olarak çok sadeler ama 3 senelik rival 110 hala ilk günkü gibiydi.
Hmm teşekkürler belki kablosuz olanı alırım

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Bilgisayar, Telefon
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
Hocam herkesin leş dediği alınmaz dediği LOGITECH G102'yi uzun zamandır kullanıyorum en ufak problemini dahi görmedim bu kadar sert kullanmama rağmen bilginiz dahilinde bulunsun ve RAZER'da bana kalırsa kalite olarak SteelSeries'le kafa kafaya.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Erkan Şahin
Hocam herkesin leş dediği alınmaz dediği LOGITECH G102'yi uzun zamandır kullanıyorum en ufak problemini dahi görmedim bu kadar sert kullanmama rağmen bilginiz dahilinde bulunsun ve RAZER'da bana kalırsa kalite olarak SteelSeries'le kafa kafaya.
Olabilir abi ama ben Logitech mouse da en çok beğenmediğim olay çok hassas

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,037,692
Üyeler
164,549
Son üye