Hocam türkiyede bulmak zor ama resmi sitesinde bunlar vararkadaşlar konu ile alakasız ama rival 600'un altındaki siyah kaucuk-plastik malzemeyi değiştirmek istiyorum. Türkiyede ürünü temin edebileceğim bir yer varmı acaba
Hocam türkiyede bulmak zor ama resmi sitesinde bunlar var
malesef getirmiyorlarkanka bunları gördüm fakat kargo yapar mı acaba steelseries türkiyeye tek bir paket için ? kargo ücreti ne kadar olurkafamda deli sorular
ama üzülme amazon dan sipariş verebilirsinkanka bunları gördüm fakat kargo yapar mı acaba steelseries türkiyeye tek bir paket için ? kargo ücreti ne kadar olurkafamda deli sorular
10 dolar diyo 77tl falan yapıokanka bunları gördüm fakat kargo yapar mı acaba steelseries türkiyeye tek bir paket için ? kargo ücreti ne kadar olurkafamda deli sorular
Kargo ücretiylekanka bunları gördüm fakat kargo yapar mı acaba steelseries türkiyeye tek bir paket için ? kargo ücreti ne kadar olurkafamda deli sorular
nmalesef getirmiyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ama üzülme amazon dan sipariş verebilirsin
10 dolar diyo 77tl falan yapıo
Kargo ücretiyle
tabii geçer telefon falan deil mouse falan geçer ama telefon arada kalır harbiden ülkemiz sağolsun dolar 4tl olsaydı şimdi 35tl getirirsin artmadan al derim dolar 8 gidiogümrükten geçer mi acaba :'( bu fiyatlar ne bea allahın silikonu 80TL olmuş .s .s .s
n
almadan önce amazon satın alım yaz internetten araştır ben hiç amazon dan almadım ama çok güvenilir bir sitegümrükten geçer mi acaba :'( bu fiyatlar ne bea allahın silikonu 80TL olmuş .s .s .s
n
tabii geçer telefon falan deil mouse falan geçer ama telefon arada kalır harbiden ülkemiz sağolsun dolar 4tl olsaydı şimdi 35tl getirirsin artmadan al derim dolar 8 gidio
Steelseries rival 600 eskiden 350tl falandı şimdi 500 fiyatına değerimi? yada mouse?