Steelseries vs Razer

arrda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,390
Arkadaşlar yakında ekipman alacağım.bu 2 marka arasında kaldım.Set takıntım var birde yani alırsam full set alırım
Steelseries Apex 5,Rival650,Arctis 5,quick prism xl
Razer blackwdow, Razer Kraken Ultimate, Razer Mamba Elite,Razer Goliathus Chroma RGB Mouse Pad
Hangi markayı tercih etmeliyim ? Steelseries bana biraz daha yakın geliyor daha sıcak bakıyorum steelseries e
Teşekkürler!

Ben olsam kesinlikle razer alırdım hayatımda kullandığım en rahat klavye razer :D şahsen razer set kullanıyorum memnunumda üstüne yarım bardak sıcak kahve döküldü hala çalışıyor suyla yıkadım :D öyle bir delilik yaptım bu olaydan sonra razer dan başka bişe almıyorum

Arkadaşlar yakında ekipman alacağım.bu 2 marka arasında kaldım.Set takıntım var birde yani alırsam full set alırım
Razer blackwdow, Razer Kraken Ultimate, Razer Mamba Elite,Razer Goliathus Chroma RGB Mouse Pad
Hangi markayı tercih etmeliyim ? Steelseries bana biraz daha yakın geliyor daha sıcak bakıyorum Steelseries e
Teşekkürler!
Stellseries bence

Hangi markayı tercih etmeliyim ? Steelseries bana biraz daha yakın geliyor daha sıcak bakıyorum Steelseries e
Teşekkürler!
kesinlikle razer. ama kulaklık konusunda pek bir şey bilmiyorum kraken te şu an daha ucuz.

Razer olan bence. Synapse'te hepsini görmek bence daha iyi olurdu. Ayrıca Synapse'in Mystic Light desteği var, ekipmanlarınla birlikte her şeyin ışığını senkron edebilirsin. Bu arada Mamba Elite yerine Viper veya Deathadder V2 tercih edin. Mamba Elite çok iyi değil bence, çünkü scroll tuşuna basınca scroll da atıyor, bence çok kötü bu.

Teşekkürler!
Steelseries güzel markadır en sevdiğim markalardan biridir adamlar çok sağlam ürün yapıyorlar malzeme kalitesi vs 10 numara
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Steelseries güzel markadır en sevdiğim markalardan biridir adamlar çok sağlam ürün yapıyorlar malzeme kalitesi vs 10 numara
Razerda iyi marka sen hangisinin tasarımı hoşuna gidiyorsa al ikisinde sağlam markalar

sadelik seviyosan steelseries ışığlı mışığlı seviyosan razer . yazılım olarak bence razer daha iyi . kalite konusunda ikiside çok iyi. ben olsam razer alırdım ayrı bi havası var :)

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Razerda iyi marka sen hangisinin tasarımı hoşuna gidiyorsa al ikisinde sağlam markalar
Banada steelseries daha güzel geliyor bilmiyorum neden ama,Gözüme daha hoş gözükyor razer a göre zaten birde apex 5 de oled ekran bilek desteği kablo yönetimi vb. ekstralar var blackwidow a göre mousede de baya ekstra var

Geri