Perfectshot06
Moderatör
Dahası
2.4ghz pc için önemlidir. Çünkü hem gecikme olmaz hem de hem mikrofon kullanıp hem de oyun oynayabilirsiniz.
Birkaç İnceleme çıkmış ve şimdiye kadar 2.4ghz tws için gördüğüm en iyi yorumlar. İnceleyenler 360 uzamsal ses güzel demiş.
Ek olarak kulaklıkta 100'den fazla oyun için ön ayar mevcut.
Ben en iyi sesi arayan biriyim her zaman. O yüzden telefonumda Seenheiser tws4 kullanıyorum ve gerçekten de ses farkını anlıyorum.
Pc için ise anker vr10 2.4ghz tws kullanıyorum. Müzik dinleme kalitesi olarak ben aslında müzik dinlemiyormuşum öyle diyebilirim
10 saat pil ömrü sarj kutusu ile 40 saate kadar.
360 derece uzamsal ses
Aktif gürültü engelleme
İncelemerin linklerini ve çeviri görsellerini atıyorum;
Birkaç İnceleme çıkmış ve şimdiye kadar 2.4ghz tws için gördüğüm en iyi yorumlar. İnceleyenler 360 uzamsal ses güzel demiş.
Ek olarak kulaklıkta 100'den fazla oyun için ön ayar mevcut.
Ben en iyi sesi arayan biriyim her zaman. O yüzden telefonumda Seenheiser tws4 kullanıyorum ve gerçekten de ses farkını anlıyorum.
Pc için ise anker vr10 2.4ghz tws kullanıyorum. Müzik dinleme kalitesi olarak ben aslında müzik dinlemiyormuşum öyle diyebilirim
10 saat pil ömrü sarj kutusu ile 40 saate kadar.
360 derece uzamsal ses
Aktif gürültü engelleme
Arctis GameBuds™ for PlayStation
WIRELESS EARBUDS, NOW PLAYING. FOR GLORY: Arctis GameBuds™ with active noise cancellation, 2.4GHz wireless, BT 5.3, & 100+ audio presets via mobile app.
steelseries.com
İncelemerin linklerini ve çeviri görsellerini atıyorum;
SteelSeries Arctis GameBuds Review
SteelSeries' Arctis GameBuds offer great audio with a ludicrous number of EQ options, but its best feature is the slot for the dongle.
gizmodo.com
SteelSeries Gamebuds review: the only gaming earbuds you need for the Xbox, PS5, PC, and more
Gaming headset quality audio in your pocket
www.theshortcut.com