SteelSerries Arctis Nova 9x Alınır mı?

Reaksiyon skoru
2
Bir arkadaşım var ne zaman bir şey alıcak olsak ikimizde birbirimize fikrimizi sorarız. Çocukluk arkadaşım yani. Geçen gün ona SteelSeries Nova1 almak istediğimi söyledim ve "sence nasıl?" dedim. O da "sende xboxda var xbox uyumlu bir şey bak hatta istersen ben sana eski kulaklığımı satayım dedi. Sende ne var dedim steelseries arctis Nova9x var dedi Ne kadara veriyorsun dedim 2900'e veririm dedi. Piyasa fiyatına baktım 5-6k arası dedim fiyat iyi. Çocuğuda tanıyorum yani çocukluk arkadaşım. ne kadar kullandın dedim 5 ay oldu alalıda dedi doğru düzgün kullanmadım daha dedi Yurtdışından bi tanıdığı kendisine Sony marka bir profesyonel kulakluk hediye mi etmiş öyle bir şey şu anda bu da boş duruyo dedi. Bende neden ucuza veriyon dedim. Senin işin görülsün dedi. (Adı S) S' ye tüm her şeyimle güvenebilirim o derece samimiyiz. Yani artık kulaklıkta herhangi bir sorun olmadığından eminim. Sizin fikirleriniz nelerdir. Bu kulaklık alınır mı? Hem pc de hemde Xboxda kullanıcağım. İnternette çok fazla incelemesini göremedim. Fiyat bandı TR şartlarını biraz aşıyor diye mi bilemedim ama tam anlamıyla bir fikir edinemedim kısacası. Üstüne şu kadar koy bunu al demeyin parasal anlamda zor bir dönemdeyim. Kendi kulaklığım rahmetli oldu olacak son yokuşlarını çıkıyor o yüzden yeni bir kulaklık arayışına girdim. Cevaplarınızı bekliyorum.

Geri