Galatasaray8
80+ Bronze
Stepn kullanan var mı? Mantıklı mı? Sizce aldığımız ayakkabıyı ne kadar sürede amorti ederim?
Ayakkabıya gore değişir o örneğin 11 solanalik ayakkabı yı 9 seviyeye (masrafını odeyerek) getirirsen günde 45 dolara kadar kazanabilirsin ortalama 1 2 ayda amorti edersin youtube de araştır önceden bakmıştım benStepn kullanan var mı? Mantıklı mı? Sizce aldığımız ayakkabıyı ne kadar sürede amorti ederim?
Hocam bu uygulamanın olayı nedir tam olarak ayakkabıları para vererek mi alıyoruz?Ayakkabıya gore değişir o örneğin 11 solanalik ayakkabı yı 9 seviyeye (masrafını odeyerek) getirirsen günde 45 dolara kadar kazanabilirsin ortalama 1 2 ayda amorti edersin youtube de araştır önceden bakmıştım ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence mantıklı stepn projesi çok güzel 2.metaverse patlaması gelirse hem ayakkabı fiyatları hep stepn'in kendi coini olan gmt de uçucak sene sonu gmt coin icin en az 10 en yüksek 100 dolar hedefi bekliyorum (şuan 3 dolar) ytd
Evet nft olarak satın alıyorsun fiziksel ayakkabı degil en ucuzu şuan 20k TL sonra telefonun gps kullanarak yuruyerek veya kosarak para kazanıyorsunHocam bu uygulamanın olayı nedir tam olarak ayakkabıları para vererek mi alıyoruz?
Hocam diyelim ben ayakkabı aldım paramı amorti etmek istiyorum direkt lvl 9 yapıp mı yürüyüm yoksa lvl 5-6 yeterli mi.Evet nft olarak satın alıyorsun fiziksel ayakkabı degil en ucuzu şuan 20k TL sonra telefonun gps kullanarak yuruyerek veya kosarak para kazanıyorsun
İstediğin zaman yürü boşa durmasın bildigim kadarıyla enerji diye bir sey var 1 günde en fazla o kadar yürüyebiliyorsun bi zararı yok yani 5 de yürüsen kazanıyon 9 da daHocam diyelim ben ayakkabı aldım paramı amorti etmek istiyorum direkt lvl 9 yapıp mı yürüyüm yoksa lvl 5-6 yeterli mi.
sizce fed kararından sonra mı almalıyım ?İstediğin zaman yürü boşa durmasın bildigim kadarıyla enerji diye bir sey var 1 günde en fazla o kadar yürüyebiliyorsun bi zararı yok yani 5 de yürüsen kazanıyon 9 da da
Fed'in etkileri şimdi görülüyor zaten 0.50 baz faiz artışı kesinleşti 0.75 dedikodulari dönüyor olursa kötü olur ama benim düşüncem bir gün Fed enflasyona yetisemeyecek insanlar kriptoya akacak fed kararından sonra anlık düşüş olur sonra toparlar ytd ben 1 dolarlardan almıştım GMT buradan almak riskli uzun vade alınabilir fiyatta karar sizinsizce fed kararından sonra mı almalıyım ?