Neler Yeni

Çözüldü✓ Stereo ve Surround kulaklık arasındaki farklar nedir?

Westron0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
İlke Akın
2 gün önce aldım bu kulaklığı gayet iyi. Cs oynamak için alabilirsin ses kalitesi çok iyi, ses kasarkende bir sıkıntı felan yaşamadım anlayabiliyorsun bütün seslerin nereden geldiğini bu fiyata değer.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yiğit Köylü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 gün önce aldım bu kulaklığı gayet iyi. Cs oynamak için alabilirsin ses kalitesi çok iyi, ses kasarkende bir sıkıntı felan yaşamadım anlayabiliyorsun bütün seslerin nereden geldiğini bu fiyata değer.
eyvallah reis, sesin tam olarak nerden geldiğini anlayabiliyor musun mesela arka çapraz vs. hayırlı olsun bu arada

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
eyvallah reis, sesin tam olarak nerden geldiğini anlayabiliyor musun mesela arka çapraz vs. hayırlı olsun bu arada
çarpraz anlaması için 7.1 olması lazım diye biliyorum galiba stereoda yok tam bilmiyorum ama genede araştır normalde corsair void elite çok iyi kulkalık ama 7.1 i 1000 küsürlira galiba

Westron0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
İlke Akın
Kulaklıkla 4-5 maç rekabetçi attım hiç yanlış duyma veya duymama gibi bir sıkıntı yaşamadım her yön anlaşılıyor yani.

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
Surround kulaklıklarda sanal surround desteği veren bir ses kartı bulunur.
Stereo ise doğrudan bağlanır. Teknik olarak surround oyunda daha iyi bir deneyim sunuyor ama artık bunun için ekstradan ödeme yapmaya gerek yok
Windows uzamsal ses sana surround desteği veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,448
Üyeler
164,845
Son üye
Wysplex
Top Bottom