Çözüldü✓ Stereo ve Surround kulaklık arasındaki farklar nedir?

2 gün önce aldım bu kulaklığı gayet iyi. Cs oynamak için alabilirsin ses kalitesi çok iyi, ses kasarkende bir sıkıntı felan yaşamadım anlayabiliyorsun bütün seslerin nereden geldiğini bu fiyata değer.

2 gün önce aldım bu kulaklığı gayet iyi. Cs oynamak için alabilirsin ses kalitesi çok iyi, ses kasarkende bir sıkıntı felan yaşamadım anlayabiliyorsun bütün seslerin nereden geldiğini bu fiyata değer.
eyvallah reis, sesin tam olarak nerden geldiğini anlayabiliyor musun mesela arka çapraz vs. hayırlı olsun bu arada

eyvallah reis, sesin tam olarak nerden geldiğini anlayabiliyor musun mesela arka çapraz vs. hayırlı olsun bu arada
çarpraz anlaması için 7.1 olması lazım diye biliyorum galiba stereoda yok tam bilmiyorum ama genede araştır normalde corsair void elite çok iyi kulkalık ama 7.1 i 1000 küsürlira galiba

Kulaklıkla 4-5 maç rekabetçi attım hiç yanlış duyma veya duymama gibi bir sıkıntı yaşamadım her yön anlaşılıyor yani.

Surround kulaklıklarda sanal surround desteği veren bir ses kartı bulunur.
Stereo ise doğrudan bağlanır. Teknik olarak surround oyunda daha iyi bir deneyim sunuyor ama artık bunun için ekstradan ödeme yapmaya gerek yok
Windows uzamsal ses sana surround desteği veriyor.

Geri