Stok bitmiş kart getirirler mi?

Dobby

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
311
Yaklaşık 10 gün önce vatandan 5700xt gaming x aldım 4k ya internet sitesinde mağazada gözüküyordu gittim başka mağazadan getirtecek elimde yok dedi 1 haftaya gelir dedi ama 10-12 gün oldu ve aramadılar(diğer parçalarında çoğu elinde yoktu onuda getiricez dedi) ve şimdi internet sitesinden kartı kaldırmışlar acaba getirememiş olabilirler mi ödemeyi aldılar eğer getirmemişse nasıl olur yeni parça mı seçerim? Yeni parça seçersem kdv indirimi bitti ve parçaları 500-600 fazlaya satıolar

Yaklaşık 10 gün önce vatandan 5700xt gaming x aldım 4k ya internet sitesinde mağazada gözüküyordu gittim başka mağazadan getirtecek elimde yok dedi 1 haftaya gelir dedi ama 10-12 gün oldu ve aramadılar(diğer parçalarında çoğu elinde yoktu onuda getiricez dedi) ve şimdi internet sitesinden kartı kaldırmışlar acaba getirememiş olabilirler mi ödemeyi aldılar eğer getirmemişse nasıl olur yeni parça mı seçerim? Yeni parça seçersem kdv indirimi bitti ve parçaları 500-600 fazlaya satıolar
Getirirler diye düşünüyorum. Getiremezlerse para iadesi olur.

Hocam o kartı almanızı önermem termal pad sorunu var

Hocam bir şey olmaz ya incelemelerde bir şey yok gibi görünüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asıl sorun para iadesi eğer yapmazlarsa ben bu fiyatlarda vatandan almak istemem
Termal pad'ler sorunlu hocam kanıtlı bir şekilde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,301
Üyeler
189,060
Son üye
Aquadria
Geri