Neler Yeni

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
e bunun linkini atmislar önceki sayfalarda? pro olanin indirimli linkini atabilri misiniz size zahmet herkese p modeli mi aldirdi bunlar naptilar
Pro modeli bitti ,arada zar zor geliyor. P modeli yeter bana diyenler p modeli aldı. Şuan için pro modeli linki bende yok geçmiş mesajlara göz atın.
1737930674590.png

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Rüveyda Akın
Pro modeli bitti ,arada zar zor geliyor. P modeli yeter bana diyenler p modeli aldı. Şuan için pro modeli linki bende yok geçmiş mesajlara göz atın.
Alıntıyı görüntüle
asus rog gladius 3 aimpoint kullaniyom suan gereksiz masraf yapmaya gerek var mı sence? 800 lira az para değil sonuçta
Mesaj otomatik birleştirildi:

bi de bi sey daha soylicem temuya girince ürünlerin altında tamam marka: ajazz yazıyo da başka ürünlerin altında da marka: ajazz (doğrudan) yazıyor bunlar çinde çakma ajazz marka ürünleri böyle indirim ayağına kakaliyan merdivenalti firmalar olmasin?

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
asus rog gladius 3 aimpoint kullaniyom suan gereksiz masraf yapmaya gerek var mı sence? 800 lira az para değil sonuçta
Kullandığın mouse zaten iyi ,sırf kablosuz diye bence gerek yok. Ama pro modelini bulursan alabilirsin . Kenarda durur ilerde kullanırsın yada hediyelik güzel olur. Pro olmayan model için değmez

bi de bi sey daha soylicem temuya girince ürünlerin altında tamam marka: ajazz yazıyo da başka ürünlerin altında da marka: ajazz (doğrudan) yazıyor bunlar çinde çakma ajazz marka ürünleri böyle indirim ayağına kakaliyan merdivenalti firmalar olmasin?
Mağaza ve ürün yorumlarına bak. Ben ajazz kendi satıcısından aldım. Diğerlerine emin değilim. Müşteri hizmetleri de ilgili gibj

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Rüveyda Akın
Kullandığın mouse zaten iyi ,sırf kablosuz diye bence gerek yok. Ama pro modelini bulursan alabilirsin . Kenarda durur ilerde kullanırsın yada hediyelik güzel olur. Pro olmayan model için değmez

Mağaza ve ürün yorumlarına bak. Ben ajazz kendi satıcısından aldım. Diğerlerine emin değilim. Müşteri hizmetleri de ilgili gibj
eyvvvvvvalllllaah gardes pro olanı bu ama stogu bitmis dedigin gibi yapcak bisi yok

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
Umut Şener
Nasıl kargolanmadan satıcıya ulaşıp beyaz renk isteyebilirim stok var gibi

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
940
İsim
Y K

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler

chade

80+ Bronze
nasil yapcam ki 1000 lira gözüküyo pof
52. sayfanın en altında benim hangi yolları izleyip kuponu aldığımı söylediğim bir mesaj var. alıntı mesajları takip et ne sıralamayla ne yapacağın yazıyor zaten. o olmazsa başka bir cihazdan dene, sıfır hesap aç öyle dene vs. 13-15 saat boyunca almaya çalışanlar var. ben tekte aldım, büyük şans.

index2i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Ömer-Zemin
IMG_8830.jpeg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular