Bende böyle oldu emülatör de falanmı denesen veya silip yeni hesapmı açsamGençler buyrun link herkese olmayabilir tekrar çıktı reklam önceden linki alamamıştım https://www.temu.com/ul/kuiper/un1....oygbyzh46kzEPkJTGQ_aem_zpEXgX4zFfzdEAgYSqOf-Q
Nasıl aldın hocamArkadaşlar size güvenip 726tl ye aldım size mouse ne kadar iyi?
Yeni hesap açınca da olmayabilir. Emülatör daha garanti gibi. Ben hiç temu indirilmemis telefonları kullandım.Bende böyle oldu emülatör de falanmı denesen veya silip yeni hesapmı açsam
Bunun kendi satıcısında stok bitmiş diğer satıcılar güvenilirmidir acabaYeni hesap açınca da olmayabilir. Emülatör daha garanti gibi.
Bilgim yok maalesef.Bunun kendi satıcısında stok bitmiş diğer satıcılar güvenilirmidir acaba
aynı cihazda kabul etmiyor hocamAynı reklam bana da çıkıyor fakat yeni hesapta ilk alışveriş için geçerli. Yeni hesap açıp denedim de olmadı ben beceremedim. İsteyene kampanya linki atarım ama çalışır mı bilmiyorum.
fıyatına gore bedavaBu mouse öneriyor musunuz?
Hesap vardı ilk alışveriş sadecealanlar hepiniz mi ilk kez temu hesabı açtınız bana denk gelmiyor bu fiyat
750 tl + vergi için güzel fiyat diyorlardı .Ürün ise özellikleri gayet güzelArkadaşlar size güvenip 726tl ye aldım size mouse ne kadar iyi?