Neler Yeni

Yardım Stok Yok. Xdrive 15Li Beklemelimiyim Yoksa Sancak Alabilirmiyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Yusuf Arslan
Bütçe
1450
Yakın zamanda xdrive 15li alacaktım. Bugün baktım ki stoklar bitmiş. Şuan para da çok az bir eksik var. Bayramdan birkaç gün sonra almaya kalkıcam büyük ihtimal. O zamanda 15li stokta yoksa Sancak'a yönelebilirmiyim? İki model arasında ne gibi farklar var? Küçük bir araştırma yaptım sancak, 15li ye göre birkaç cm daha küçük ve kafa yastığı yok. Yani 15li stok kovalamalımıyım?

Boyum 165cm, kilo 64

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
Yakın zamanda xdrive 15li alacaktım. Bugün baktım ki stoklar bitmiş. Şuan para da çok az bir eksik var. Bayramdan birkaç gün sonra almaya kalkıcam büyük ihtimal. O zamanda 15li stokta yoksa Sancak'a yönelebilirmiyim? İki model arasında ne gibi farklar var? Küçük bir araştırma yaptım sancak, 15li ye göre birkaç cm daha küçük ve kafa yastığı yok. Yani 15li stok kovalamalımıyım?

Boyum 165cm, kilo 64
bence bayram sonuna kadar bekleyin

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Ben bunu almayı düşünüyorum daha iyi sanki

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Xdrive sancak kullanıyorum. Gayet iyi memnunum. Boyum 180 kilom 82

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Yusuf Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bunu almayı düşünüyorum daha iyi sanki

hocam bende çok uzun zaman olmadı "son kararım hawk chair" dedim. kumaş olduğu için daha az terletiyor ama sonradan fikrim değişti rahatlığı seçtim. deri kumaşa göre daha rahat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xdrive sancak kullanıyorum. Gayet iyi memnunum. Boyum 180 kilom 82
hocam bende sancağa boyun yastığı olmadığı için yanaşmadım. 15li de var ama sancak da yok. ya da var da ben mi göremiyorum?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
hocam bende çok uzun zaman olmadı "son kararım hawk chair" dedim. kumaş olduğu için daha az terletiyor ama sonradan fikrim değişti rahatlığı seçtim. deri kumaşa göre daha rahat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bende sancağa boyun yastığı olmadığı için yanaşmadım. 15li de var ama sancak da yok. ya da var da ben mi göremiyorum?
Ben bilerek bunu aldım. Arkadaşımda akdeniz var. Çokta rahat değil bence. Ayrıyeten alabiliyorsun istersen boyun desteğini. Ama gerek yok bence.

Top Bottom