Neler Yeni

Stoklar 500 de olsa yine de tükenicek

onurfndkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Onur
Son bir haftadır ilginç bir durum söz konusu 3 farklı YouTube kanalından farklı sistemler çıktı ve de kısa süre de stoklar bitti. Alacak kişilerin heyecanını takip etmek uğraşlarını görmek beni biraz mutlu biraz üzdü stokların olmayışı ve parçaların pahalılığı yüzünden. Ama merak ettiğim şu sağlık sektöründe çalışmaktayım insanlar da genel olarak maddi yetersizlik, yoksulluk gibi şikayetler duyuyorum hem gerçek hem de sosyal medya da ki inanıyorum bu duruma yardımcı olmaya çalışıyorum hastalarıma lakin son bir hafta da sitelerde dönen paranın haddi hesabı yok bu çok ilginç bir durum kimisi parasını biriktirdi kimisi 2-3 sipariş verdi kimisi eski sistemini satıp almaya çalıştı. Ortada cidden çok ilginç bir durum var ya insanlar tüketim çılgınlığıyla saldırganlaştılar bunda stoksuzluk ve mining etkin o ayrı ya da yoksulluk denilen olay çok farklı ülke de bunun üzerine bir tez yazılsa yeridir😅 Ha bu arada asla ve asla bu durumu siyasi olarak düşünmüyorum siyasete de girmek istemiyorum ama ortada trajikomik bir durum var ya insanlar samimi değil ya da her şey göründüğünden farklı sistem alan kişiler gönüllerince keyfini çıkarabilirler asla itham söz konusu değil sadece genele bakmak istedim.

Top Bottom