Apex alanlar etmesin zaten Pro alanlara oldu olan.APEX'i iade edenler var mı?
Apexi etmeyin hocam elinizde varsa apex ve aj159p modeli gayet iyi fiyatlar tek sorun biz proyu alanlar.APEX'i iade edenler var mı?
Apexi etmeyin hocam elinizde varsa apex ve aj159p modeli gayet iyi fiyatlar tek sorun biz proyu alanlar.
Proda ne sorun var hocam fiyat mi pahalı mcu mu kötü?Apex alanlar etmesin zaten Pro alanlara oldu olan.
4-8 Hz de kullanılmayacaksa anlamı yok bunu görür görmez iade ettim teşekkür ederim HP Omen reactörümle bir süre daha devamYa bu mouseu 4k 8k hzlerde kullanmıcaksanız gayet iyi gibi tek sorun 500tl verip aynı özelliklere sahip olanını alabilecek olmamız.
hem fiyat pahalı hem mcu kötü :dProda ne sorun var hocam fiyat mi pahalı mcu mu kötü?
Valla bizde edebilsek yapıştırcaktıkta maalesef elimizde kaldı.4-8 Hz de kullanılmayacaksa anlamı yok bunu görür görmez iade ettim teşekkür ederim HP Omen reactörümle bir süre daha devam
Dün kupon almak için kırbaçladığım destek ekibini bugün iade almak için kırbaçlıyorum.Apexi etmeyin hocam elinizde varsa apex ve aj159p modeli gayet iyi fiyatlar tek sorun biz proyu alanlar.
Hangi modeli almıştın?4-8 Hz de kullanılmayacaksa anlamı yok bunu görür görmez iade ettim teşekkür ederim HP Omen reactörümle bir süre daha devam
pronun mcu nordic neyi kötühem fiyat pahalı hem mcu kötü :d
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla bizde edebilsek yapıştırcaktıkta maalesef elimizde kaldı.