Teykage
80+ Silver
Dahası
Ajazz veya yetkili bir yer cevap verene kadar inanmayı reddediyorum.Alibabada çinçançon çıktı
Ajazz veya yetkili bir yer cevap verene kadar inanmayı reddediyorum.Alibabada çinçançon çıktı
Bir yanlışın yok değil mi? 1khz da sorun çıkarıp 8khz da düzgün çalışıyor mu? Çok saçma geldi.Tam tersi Pro ve Apex için 4k ve 8k harici sorunlu. Düşük frekansta sorun var yazmışlar redditte.
Yanlışı var hocam maalesef redditeki kullanıcı 1kda problem yok aksine 4k ve 8k da problem var diyor.Arkadaş yanlış yerden bakmış olayaBir yanlışın yok değil mi? 1khz da sorun çıkarıp 8khz da düzgün çalışıyor mu? Çok saçma geldi.
proda nordic varsa 1230tl ye pro daha iyi o zaman ben 8khz kullancam mousu royuan sıkıntılı kim kullannsa kopma var diyor reddidteattack shark firmasına mail atmıştım dönüş yaptılar üründe royuan kullanılıyor ( ajazz ın yan sitesi aynı ürün sitelerinde var ) en son olarak
ajazzın çin distribütör firmasınada mail yazmıştım onun sonucunuda bekliyorum.
Alıntıyı görüntüle
Oyun oynamak için önermiyorum ne demek 3950 sensörlü farede mario mu oynayalım?Yanlışı var hocam maalesef redditeki kullanıcı 1kda problem yok aksine 4k ve 8k da problem var diyor.Arkadaş yanlış yerden bakmış olaya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Da işte hocam etrafa sorduk araştırdık felan prodada royuan var diyorlar.İnşallah doğru değildir ama bakcazproda nordic varsa 1230tl ye pro daha iyi o zaman ben 8khz kullancam mousu royuan sıkıntılı kim kullannsa kopma var diyor reddidte
Zaten sorun o bir bilgi yokproda nordic varsa 1230tl ye pro daha iyi o zaman ben 8khz kullancam mousu royuan sıkıntılı kim kullannsa kopma var diyor reddidte
Hiç bilmiyorum hocam adamlar 4k ve 8k doğru çalışmadığı içinde öyle demiş olabilir.Oyun oynamak için önermiyorum ne demek 3950 sensörlü farede mario mu oynayalım?
Hocam yüksek ihtimalle yeni üretimlerin hepsi Royuan kullanıyor o yüzden 8 k kullanmak isteyenler üzülebilirproda nordic varsa 1230tl ye pro daha iyi o zaman ben 8khz kullancam mousu royuan sıkıntılı kim kullannsa kopma var diyor reddidte
Royuan var 50 kere ss atıldıHerkes Apex'i sormuş Pro'daki MCU'nun ne olduğunu belirten kimse görmedim.
Teknik olarak 2 farklı satıcı var ne geleceği belli değilRoyuan var 50 kere ss atıldı
indirim kurdu sen boş yapıyon sürekli bi ayak altından çıksanaRoyuan var 50 kere ss atıldı
Bu fiyata zaten 1khz dareu a950 pro o da 2.el 1 2 aylık satan var ama 1000tl ve sarz istasyonu vs yok bunda 1400 1200tl ye alanlar oldu ama sarzistasyonu da dahil ve 4k 8khz de var yani en azından var yazıyor bence gayet iyi halaArkadaşlar kötü bir durum yok. Sadece fareler 4 k 8 k gibi yüksek polling ratelerde sıkıntı çıkarabilir. Onun dışında 1 k da paşalar gibi kullanabilirsiniz.