Neler Yeni

🔥İndirim [Stoklar Arada Yenileniyor] - TEMU - Gümrük Vergisi Dahil 1405 TL - AJAZZ AJ159 Pro - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

brsokcu

80+ Bronze
apex in özellikleri pro ya göre daha iyi charge dock ve sensör bakımından diye anladım yarın için site kaynaklı stok ekleneceği söyleniyor net bir zaman yok eklenirse sabah saatlerinden itibaren kontrol etmek gerek ve pro ya göre daha ucuz oluyor ve 4 farklı renk seçeneği ile geliyor sanırım https://www.temu.com/tr/goods_snapshot.html?goods_id=601099723172545&title=Ayrıntılar&refer_page_name=bgn_verification&refer_page_id=10017_1729778268490_3sbapwp7bd&refer_page_sn=10017&_x_share_id=l81crqahop4mct9klva4mrz5vguqtwo9&_x_sessn_id=6t7i8d07h4 link üzerinden takip edebilirsin
çok teşekkür ediyorum peki stoklara gelirse kuponla daha ucuza alınıyor mu ona göre önceden kupon isteyim müş hizmetlerinden. Birde bir arkadaş pembe renginde farklı mcu var dedi. Öyle bir durum var mı ?

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,140
İsim
Yağız Berk Özel
Birde bir arkadaş pembe renginde farklı mcu var dedi. Öyle bir durum var mı ?
Bir yerinden element uydurmuş bence hocam çok takmayın onu.
çok teşekkür ediyorum peki stoklara gelirse kuponla daha ucuza alınıyor mu ona göre önceden kupon isteyim müş hizmetlerinden.
Kuponu şimdiden isteyin 7 gün boyunca kullanabiliyorsunuz kuponu.

Amd34

80+ Silver
oluyor kablo ile de kullanabiliyorsun şarj olurken
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 tane pro aldım stoğa gelsin apex de alıcam kablosuz,fiyatına göre güzel mouse mcu felan umurumda değil artık keşke yetişebilseydim de klavyesinden de alsaydım klavye satan varsa talibim bu arada
Bulabilirsen 820max kesinlikle tavsiye ederim ama kimse 2 bine filan vermez kaliteli mal ağırlığından hissettiriyor

Mousakfa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Mustafa
Kupon vermiyorlar usta

Ekler

• Screenshot_20241024_183253_Temu.jpg
    Screenshot_20241024_183253_Temu.jpg
    468.1 KB · Hit: 76
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
ibrahim
Alt tarafı bir mouse ne abarttınız razer cobra pro set şeklinde var bende yedek mouse olarak pro modelini aldım Türkiye piyasasına göre ucuz mouse sarj istasyonu vs dahil. Ben razere harici sarj istasyonu vs aldım. Bunun içerisinde var. Kötü bir mouse olduğunu düşünmüyorum en kötü yedek mouse olarak kullanırsınız. 1000 tl bu devirde çok değil ayrıca apex modeliyle arada uçurum bir farkta yok. Sırf led ekranı var diye apex almakta saçmalık. Benim mesela renk takıntım var gidipte apex modelinin mavi turuncu renklisini alıp setup bozamam. Sırf bir led gösterge için.
Sırf led gösterge? -500 TL daha ucuz, sensörü daha iyi (PAW3950), içinden ekstra skatez ve handgrip çıkıyor aynen tek led gösterge.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Birkan Öztürk
Son durum ne apex stoğa girdi mi? Ve naptınız mcu olayını?

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Sırf led gösterge? -500 TL daha ucuz, sensörü daha iyi (PAW3950), içinden ekstra skatez ve handgrip çıkıyor aynen tek led gösterge.
3950 ile arasında elle ve gözle anlayabileceğin nasıl bir fark var? Şuan kullandığım razer cobra proda razer focus pro var. Ben burada insan eziklemiyorum sizin gibi. 3950 bununla hemen hemen aynı. 3395 ile 3950 kağıt üzerinde farklı gözüksede elle ve gözle hissedemezsin farkı anlamanın imkanı yok. 450 ips üstü gereksizdir mouselerde çok kasıyorsunuz. Sensör dpi dediğin olayda rakamdan ibarettir. Kimse 20k-30k dpi kullanamaz. Çok komiksiniz forumlardan okuyup hangi mousenin sensörünün iyi olduğunu araştırıp diğer modeli küçümsüyorsunuz. Sen şimdi sensöre bakıp switch bakmadan logitech superlight serisinden iyidir dersin 500 liraya kovaladığın apex pro modelini översin. 😂 Kiminle neyi konuşuyoruz. Ortama bak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
ibrahim
İnternette gördüğüm en itici ilk 5 insan arasına girersin. Almanyada yaşasaydın sırf kuzenlerine hava atabilmek için onca yolu arabayla gelirdin.
Alamadığın bir ürünü sırf başkası alıp iyi yönlerini söylüyor diye kuduruyorsan sıkıntı büyük bro, tedavi görmeni öneririm.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,702
Üyeler
163,539
Son üye
Caxi
Top Bottom