Roma mızrağını bi yerinize... apex ucuza geldi diye ne dalga geçmişler ulan pro nun muadil ürünü tr de en az 2.5k civarı hatta 3k bir de kazıklandınız yazıyolar proyu iptal etmeyin arkadaşlar şahsen şuan iptal edebiliyorum ama iptal etmeyeceğim apexin tekrar stoğa gelmesini şansa bırakmayın bence.
Roma mızrağını bi yerinize... apex ucuza geldi diye ne dalga geçmişler ulan pro nun muadil ürünü tr de en az 2.5k civarı hatta 3k bir de kazıklandınız yazıyolar proyu iptal etmeyin arkadaşlar şahsen şuan iptal edebiliyorum ama iptal etmeyeceğim apexin tekrar stoğa gelmesini şansa bırakmayın bence.
Halihazırda kullandığım mousela bahsi geçen mouselardan rahat 5 tane alırsın. Konu mouse değil. Sahip olduklarıma sahip olsan muhtemelen senin gibi olmayan her insana yukarıdan bakardın. Karakter gelişimi yolunda başarılar diliyorum sana iyi forumlar.
Düne kadar mouseların sensörlerini bile bilmeden elimize hangisi uygunsa onu alır kullanırdık, şimdi mcu, 4k 8k, polling rate, switch, skatez cart curt. Bırakın bu işleri ya sanki hepiniz ekmeğini e-spordan kazanan prof. oyuncuymuş gibi triplere girmeyin. Fiyatı uygunsa alın geçin ne yapıcan mcu nordicse? giricen CS de yine 3-18 oynayıp milletle ana bacı küfürleşip çıkıcan kasmayın bu kadar apex denk gelirse alın geçin.
Pro alanlar iptal etsin zaten 1400 e kazık bile değil, roma mızrağı.
Yav arkadaş ne mouse muş al kullan kablosuz mu kablosuz 8k hz var mı var onu geçtim mouse tr de olsa en az 2.5k fiyat biçilcek.özellik olarak muadilleri wraith de 3k civarı konuya çok sıkıntılı kişiler mesaj yazmaya başlamış kilitlerler umarım konuyu.
Halihazırda kullandığım mousela bahsi geçen mouselardan rahat 5 tane alırsın. Konu mouse değil. Sahip olduklarıma sahip olsan muhtemelen senin gibi olmayan her insana yukarıdan bakardın. Karakter gelişimi yolunda başarılar diliyorum sana iyi forumlar.
Kardeşim roma mızrağı betimlemesi yapan hayatında mouse görmemiş bi salağı bu kadar umursama. Mousedeki tek olayın sensör olduğunu sanan switch ne desen ağzı açık bakan insan eziklemeye çalışan bi ergen. Piyasa fiyatının altına uygun diye alın dedik. Pro modelide iyi apexte olursa alınır herkes bütçesi kadar alır şansına stokta ne varsa onu alır. Benim mousem iyi ben yedek olarak pro aldım. Kenarda dursun diye. Foruma bir girdim roma mızrağı kendine girmiş eleman millete betimleme yapıyor. 500 liraya çinden apex kovalayıp apex aldıktan sonra buradakilere roma mızrağı betimlemesi yapmak büyük iqsuzluk. Hayatında hiç 4-5 binlik mouse görmemiştir. Sensör karşılaştırması yapıyor. İki gün sonra apex çift tıklama yapınca görürüz roma mızrağı kime girmiş.
Abicim senin kuyruk acını anladım zaten merak etme geçen gün 1405 TL den almışsın, bugün zaten apex için mouse u yemişler diye ağlıyordun, sonra iade edebilirmiyiz demeye başladın en son da araştırdık mutsuz olduk tüh vah demeye başladın. Tamam alamadın apex de övenlere bu kadar kudurup ağzın köpürecek kadar ne yaşadın? kim senin ne kullandığını sordu? kalkıp mouse unu fana söylüyorsun cidden komik.
Tüm olay senin pro modelini alıp apex alanları görüp kudurman. Yok oyum var buyum var tamam varsa var da demek ki olgunlaşamamışsın ki birilerinin yakaladığı fırsatları görüp kuduruyorsun hala yada istiyorsun ki yakaladıysa yakaladı dillendirmesin biz de daha pahalıya aldığımız daha alt model için sinir olmayalım, bak işte bunların hepsi çocuk yada çocuk kafasında büyüyememiş biri olmandan kaynaklı.
Abicim senin kuyruk acını anladım zaten merak etme geçen gün 1405 TL den almışsın, bugün zaten apex için mouse u yemişler diye ağlıyordun, sonra iade edebilirmiyiz demeye başladın en son da araştırdık mutsuz olduk tüh vah demeye başladın. Tamam alamadın apex de övenlere bu kadar kudurup ağzın köpürecek kadar ne yaşadın? kim senin ne kullandığını sordu? kalkıp mouse unu fana söylüyorsun cidden komik.
Tüm olay senin pro modelini alıp apex alanları görüp kudurman. Yok oyum var buyum var tamam varsa var da demek ki olgunlaşamamışsın ki birilerinin yakaladığı fırsatları görüp kuduruyorsun hala yada istiyorsun ki yakaladıysa yakaladı dillendirmesin biz de daha pahalıya aldığımız daha alt model için sinir olmayalım, bak işte bunların hepsi çocuk yada çocuk kafasında büyüyememiş biri olmandan kaynaklı.
Bütün geçmiş yazılarımı üşenmeden girip okumuş. Sen cidden hastasın. Söylediğim her şeyin arkasındayım. Endişemin yegane kaynağı harcadığım paranın hakkını verip vermemesi. Tüm mesele bu. Dünya senin etrafında dönmüyor. Kendine gel. Alın teriyle para kazanan herkesin bu tip bir endişeye girmeside gayet normal. Sakin ol tamam aldın apexi lqlslqlslsl
Kardeşim roma mızrağı betimlemesi yapan hayatında mouse görmemiş bi salağı bu kadar umursama. Mousedeki tek olayın sensör olduğunu sanan switch ne desen ağzı açık bakan insan eziklemeye çalışan bi ergen. Piyasa fiyatının altına uygun diye alın dedik. Pro modelide iyi apexte olursa alınır herkes bütçesi kadar alır şansına stokta ne varsa onu alır. Benim mousem iyi ben yedek olarak pro aldım. Kenarda dursun diye. Foruma bir girdim roma mızrağı kendine girmiş eleman millete betimleme yapıyor. 500 liraya çinden apex kovalayıp apex aldıktan sonra buradakilere roma mızrağı betimlemesi yapmak büyük iqsuzluk. Hayatında hiç 4-5 binlik mouse görmemiştir. Sensör karşılaştırması yapıyor. İki gün sonra apex çift tıklama yapınca görürüz roma mızrağı kime girmiş.
Hadi kardeşim sen 2 şer 2 şer alıp sahibinden de 100-200 kar ile satıp ticaret yapmaya devam et. Bir de hayatında hiç 4-5 binlik mouse görmemiştir yazmış olum ben sizin gibi işsiz miyim? benim mouse vs. ile işim yok hiç birini de kar amaçlı alıp satmam sırf kablosuz diye aldım hatta geçen gittim uygun diye m800 pro yu da aldım dursun kenarda benim para sıkıntı yok istersem gider en kralını da alırım sizin gibi 100-200 kar için sahibinden de fink atmıyoruz. Benim sırf aylar önce uygun diye alıp kapalı kutu kenara atıp unuttuğum (HX750, 980 pro 2tb, 5000X) bileşenlerle sen muhtemelen high-end adı altında sistem toplarsın. Boş boş tanımadığın insanlara para muhabbeti yapma üzülürsün.
Biri çıkıp apex i 100 liraya alsa güler geçerim helal olsun iyi yakalamış derim, size bir şey söylenince kuduruyorsunuz. Herkes nordic MCU sanıp aldı mı? aldı sonra tüh vah kazık yedik iade edelim muhabbeti döndü mü? döndü. Bitti demek ki neymiş roma mızrağıymış gül geç. Hayat 1000-1500 TL para için bu kadar kasmaya değmez. Az büyüyün, gelişin, adam olun hatta mümkünse iyi bir iş bulun ki böyle 1000-1500 TL paraların hesabını yapıp biri makara yapınca çocuk gibi küsüp darılmayın.
Bütün geçmiş yazılarımı üşenmeden girip okumuş. Sen cidden hastasın. Söylediğim her şeyin arkasındayım. Endişemin yegane kaynağı harcadığım paranın hakkını verip vermemesi. Tüm mesele bu. Dünya senin etrafında dönmüyor. Kendine gel. Alın teriyle para kazanan herkesin bu tip bir endişeye girmeside gayet normal. Sakin ol tamam aldın apexi lqlslqlslsl
Geçmiş yazılar mı? sen harbi iyi değilsin öğlenden beri ara ara konuyu takip ediyorum kim ne yazdı, ne söyledi az çok biliyorum. Adamdaki eziklik psikolojisine bak ''üşenmeden girip okumuş'' olum burası bir forum farkında mısın?
Pro almamış arkadaşlar Apex stoğu bekleyebilir. Pro alan arkadaşlar kargoya verilmediyse iptal edebilirsiniz (gümrük vergisi iade ediliyor mu bilmiyorum) kargoya verilenler de üzülmesin. Çin'den pro alıp kullanan kişiye de redditten sordum hiçbir sorun yaşamadığını söyledi. İnsanların türlü yollarla para ayırıp aldığı ürünler üzerinden roma mızrağı gibi laflar kullanıp insanları üzmeye de gerek yok. Doğrucu davut olacağım diyip insanları kırmayın
Aga niye apex alanlar kendini yuceltme çabasına giriyor Altı üstü 400tl az verdiniz vatanı mi kurtardiniz anlamadım.Sanki pro alanlar hayatının en ağır kazigini yemiş gibi davranıyorsunuz komedi olmuş bu konu