Neler Yeni

🔥İndirim [Stoklar Arada Yenileniyor] - TEMU - Gümrük Vergisi Dahil 1405 TL - AJAZZ AJ159 Pro - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
Hocam bu mcu ların farkı ne peki? Şimdi risk alıp proyu iptal mi edeyim fiyatını hiç mi hak etmiyor kafa karıştı.
Pro fiyatını hakediyor. Türkiye'de docklu mouseyi o fiyata alamazsın. Sadece apex daha iyi. Ama proyla arasındaki farki anlayamazsın bile. Mcu olayına gelecek olursak üretimle alakalı ne geleceğini kimse kestiremez. Mcu gelmeyedebilir net mcu gelecek diye bir olay yok. Belkide nordic gelecek resmi sitede nordic yazıyor bildiğim kadarıyla satıcı mcu girmiş.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Shoto Todoroki
Pro fiyatını hakediyor. Türkiye'de docklu mouseyi o fiyata alamazsın. Sadece apex daha iyi. Ama proyla arasındaki farki anlayamazsın bile. Mcu olayına gelecek olursak üretimle alakalı ne geleceğini kimse kestiremez. Mcu gelmeyedebilir net mcu gelecek diye bir olay yok. Belkide nordic gelecek resmi sitede nordic yazıyor bildiğim kadarıyla satıcı mcu girmiş.
Mcu gelmezse ne olacak hocam kaç hz de kullanabileceğiz? Nordic mcu 8000 hz destekleyen mi?

O zaman roma mızrağı falan insanlari tilt etme dostum.
Olmayın güzel kardeşim çocuk musunuz? burası sosyal bir ortam herkes istediğini yazabilir. Nasıl güzel fiyata bir ürün alıyorsanız aynı şekilde kazık da yiyebilirsiniz hatta bir çok insan dolandırıldık, kazıklandık diye makarasını yaptı. Kazık deyince sıkıntı yok da roma mızrağı deyince mi battı bir yerlerinize? o zaman biraz büyüyün be abicim, bu kafayla forumlar, sosyal medyalar size cidden dar gelir her önünüze gelene onu yazma, onu söyleme, tilt etme diye zırlıcaksınız herhalde.

coolsnow

80+
Hocam bu mcu ların farkı ne peki? Şimdi risk alıp proyu iptal mi edeyim fiyatını hiç mi hak etmiyor kafa karıştı.
Hiç bir problem yok, piyasada nordic benzeri birçok alternatif MCU var ve hepsi aynı/benzer Cortex Arm işlemciler bulunduruyor. Hele 8khz verebiliyorsa o MCU iyidir, korkmayan. Problem varsa da cihazın içindeki Firmware kaynaklı oluyor.

Bundan 10 yıl önce piyasadaki tüm mouse'lar kötüydü, iyi birkaç sensör ve marka vardı. Şu an alacağınız 20-30 dolarlık çinli düzgün bir mouse bile sensör, gecikme ve LOD konusunda çok başarılı.

Şu an tüm sensörler, MCU'lar çok iyi. Asıl önemli olan şekil, switchler, skatezler ve mousepad.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Shoto Todoroki
Olmayın güzel kardeşim çocuk musunuz? burası sosyal bir ortam herkes istediğini yazabilir. Nasıl güzel fiyata bir ürün alıyorsanız aynı şekilde kazık da yiyebilirsiniz hatta bir çok insan dolandırıldık, kazıklandık diye makarasını yaptı. Kazık deyince sıkıntı yok da roma mızrağı deyince mi battı bir yerlerinize? o zaman biraz büyüyün be abicim, bu kafayla forumlar, sosyal medyalar size cidden dar gelir her önünüze gelene onu yazma, onu söyleme, tilt etme diye zırlıcaksınız herhalde.
Kazık yedik diye kim söyledi ben görmedim hiç.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
Mcu gelmezse ne olacak hocam kaç hz de kullanabileceğiz? Nordic mcu 8000 hz destekleyen mi?
8K hz zaten işlemcin çok iyi değilse takılma yapar aynı zamanda monitör hzside önemli 8K'ya bu kadar takılmayın 4K kullanılır diye düşünüyorum. 1000 hz bile kullanılsa Türkiye'de docklu 1000 hz mouseyi o fiyata alamazsın. O yüzden pro modeli kalsın. Ben yedekte tutarım yada acer nitro 5 laptopta kullanırım. Yani ortada kazıklanma yok ve ne geleceğide belirsiz belkide resmi sitede yazan gibi nordic gelir.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,209
İsim
Yağız Berk Özel
8K hz zaten işlemcin çok iyi değilse takılma yapar aynı zamanda monitör hzside önemli 8K'ya bu kadar takılmayın 4K kullanılır diye düşünüyorum. 1000 hz bile kullanılsa Türkiye'de docklu 1000 hz mouseyi o fiyata alamazsın. O yüzden pro modeli kalsın. Ben yedekte tutarım yada acer nitro 5 laptopta kullanırım.
Pro'yu ben satarım ya da iade ederim büyük ihtimal 1K Hz dongle çıkmıyor pro'nun yanında o biraz kötü yanımda manyetik şarj standını taşıyacak halim yok, Bluetooth da kullanmam büyük ihtimal.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom