Neler Yeni

🔥İndirim [Stoklar Arada Yenileniyor] - TEMU - Gümrük Vergisi Dahil 1405 TL - AJAZZ AJ159 Pro - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
Shoto Todoroki
İkiside Royuan gelince bütün forumun ağlayış mesajları 😁 aman aldık artık her türlü 90 gün kullanıcaz beğenmezsek paramız iade en azından mouse denemiş oluruz. Kasım ve yılbaşı indirimleri var daha.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitörün 180hz altıysa sarj için 1000hz yeterli.
170 hz hocam 2k hz de kullanırım en fazla o zaman ben mcu işini tam anlamamıştım şuan anladım galiba.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,026
İsim
Yağız Berk Özel
170 hz hocam 2k hz de kullanırım en fazla o zaman ben mcu işini tam anlamamıştım şuan anladım galiba.
En fazla 4K kullansanız yeter bence 400 mah şarj var zaten daha hızlı gidiyor hz değerini arttırınca.

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Bedirhan Şen
1k - 4k felan çok etkilemez oynarken ben sırf dock için ve görünüş için almayı düşünüyorum throne var aynı fiyata geliyor bunu almak daha mantıklı tr deki mouselara göre

Furqan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Furkan balcı
pro almıştım pro ve apex arasındaki fark ne proya çöp iade edin diyenler varda 1400e iyi mouse yokki başka

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
Shoto Todoroki
En fazla 4K kullansanız yeter bence 400 mah şarj var zaten daha hızlı gidiyor hz değerini arttırınca.
Hocam uğraştırdım ama anladığım kadarıyla nordic gelirse 8k hz gelmezse en fazla 4k hz kullanıcaz yanlış mıyım? Zaten Sensei ten den geçicem ikiside bana iyi gelicektir apex ya da pro olayına çok takılmadım.

İkiside Royuan gelince bütün forumun ağlayış mesajları 😁 aman aldık artık her türlü 90 gün kullanıcaz beğenmezsek paramız iade en azından mouse denemiş oluruz. Kasım ve yılbaşı indirimleri var daha.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitörün 180hz altıysa sarj için 1000hz yeterli.
Pro hangi mcu apex hangi mcu şimdi içimize kurt düşürdün

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,026
İsim
Yağız Berk Özel
Hocam uğraştırdım ama anladığım kadarıyla nordic gelirse 8k hz gelmezse en fazla 4k hz kullanıcaz yanlış mıyım? Zaten Sensei ten den geçicem ikiside bana iyi gelicektir apex ya da pro olayına çok takılmadım.
Nordic gelirse istediğin gibi kullanırsın da diğer MCU nasıl bir şey denemedik yani takılma yapar mı bilmiyorum.

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Bedirhan Şen
sensei ten den geçince çok bi fark hissetmezsin ama kablosuz olduğu için baya rahat edersin apex pro olayı sadece apex bi tık daha ucuz ve dock u daha güzel

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Bedirhan Şen
pc çok iyi değilse zaten 4k ya aldığın zaman sıkıntılar yaşayabiliyorsun

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR