Neler Yeni

🔥İndirim [Stoklar Arada Yenileniyor] - TEMU - Gümrük Vergisi Dahil 1405 TL - AJAZZ AJ159 Pro - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Shoto Todoroki
Hiç bir problem yok, piyasada nordic benzeri birçok alternatif MCU var ve hepsi aynı/benzer Cortex Arm işlemciler bulunduruyor. Hele 8khz verebiliyorsa o MCU iyidir, korkmayan. Problem varsa da cihazın içindeki Firmware kaynaklı oluyor.

Bundan 10 yıl önce piyasadaki tüm mouse'lar kötüydü, iyi birkaç sensör ve marka vardı. Şu an alacağınız 20-30 dolarlık çinli düzgün bir mouse bile sensör, gecikme ve LOD konusunda çok başarılı.

Şu an tüm sensörler, MCU'lar çok iyi. Asıl önemli olan şekil, switchler, skatezler ve mousepad.
Pro nun muadilleri kaç lira peki tr de hocam? Muadili olarak örnek verebileceğin bir model var mı? Kafam çok karıştı iptal etmeyeyim o zaman iyi diyorsanız.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,206
İsim
Yağız Berk Özel
Pro nun muadilleri kaç lira peki tr de hocam? Muadili olarak örnek verebileceğin bir model var mı? Kafam çok karıştı iptal etmeyeyim o zaman iyi diyorsanız.
Muadilleri 2.000 TL'den başlıyor iadeye gerek yok bakma roma mızrağı gibi saçma sapan konuşanlara.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Shoto Todoroki
8K hz zaten işlemcin çok iyi değilse takılma yapar aynı zamanda monitör hzside önemli 8K'ya bu kadar takılmayın 4K kullanılır diye düşünüyorum. 1000 hz bile kullanılsa Türkiye'de docklu 1000 hz mouseyi o fiyata alamazsın. O yüzden pro modeli kalsın. Ben yedekte tutarım yada acer nitro 5 laptopta kullanırım. Yani ortada kazıklanma yok ve ne geleceğide belirsiz belkide resmi sitede yazan gibi nordic gelir.
Anladım hocam o zaman hangi mcu gelirse gelsin 4k hz kullanabileceğiz.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
Erdem çay
Anladım. Peki mcu ların farkı ne ve pro 8k hz de kullanılmıyor mu? Onu anlamadım.
Ben ikisini de aldım iptal edebilsem proyu iptal ederdim. Kötü olduğu için değil daha ucuza apex geldiği için mcu benim için farketmiyor 2hz da kullanıcam sağlam işlemcisi olan varsa onların problemi benim değil.

Her iki mouse yakın fiyatına dock olan bir tane bile mouse yok ne tr de ne yurt dışında

Vanessa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Vanessa
Arkadaşlar aynı üründen iki adet alanlar var geliyormu iki adet ? Biri cvp verse :)

Birde tekli alanlar nasıl aldı apexi , sepet tutarı 670 TL dio

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,206
İsim
Yağız Berk Özel
Ben ikisini de aldım iptal edebilsem proyu iptal ederdim. Kötü olduğu için değil daha ucuza apex geldiği için mcu benim için farketmiyor 2hz da kullanıcam sağlam işlemcisi olan varsa onların problemi benim değil.

Her iki mouse yakın fiyatına dock olan bir tane bile mouse yok ne tr de ne yurt dışında
Kesinlikle aynı düşüncedeyim Pro gelince aldığım fiyata veya biraz üstüne satar geçerim mümkünse.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Batuhan
Mcu gelmezse ne olacak hocam kaç hz de kullanabileceğiz? Nordic mcu 8000 hz destekleyen mi?
8K hz zaten işlemcin çok iyi değilse takılma yapar aynı zamanda monitör hzside önemli 8K'ya bu kadar takılmayın 4K kullanılır diye düşünüyorum. 1000 hz bile kullanılsa Türkiye'de docklu 1000 hz mouseyi o fiyata alamazsın. O yüzden pro modeli kalsın. Ben yedekte tutarım yada acer nitro 5 laptopta kullanırım
Pro'yu ben satarım ya da iade ederim büyük ihtimal 1K Hz dongle çıkmıyor pro'nun yanında o biraz kötü yanımda manyetik şarj standını taşıyacak halim yok, Bluetooth da kullanmam büyük ihtimal.
Tercih meselesi ama bluetooth varsa kullanılır. Aldığın fiyatlara satabilirsin zaten zarar edileceğini sanmam.

coolsnow

80+
Attack shark, Throne Raito, FuryLevel Z1 vs. Bunların hepsi aynı donanıma sahip benzer ürünler.
Bu arada 8k olmasına takılmayın zira 8k'da düzgün çalışan oyun yok, mouse sensörü de ekranda kaymaya başlıyor. 1000-2000Hz üstüne çıkmak negatif etki yapıyor.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Batuhan
Yani yabancı kaynaklar öyle diyor bende okuduğum kadarını söylüyorum elimde olmadığı için test etme imkanım yok. Ama kazık değil o algıya düşmeyin. Türkiye'de bu fiyata alamazsınız.

pcbuilder

80+
Arkadaşlar mouse veya klavye alırken fikirlerini önemsediğiniz hangi yayıncı, editör vs var? Rtings çok mantıklı geliyor ancak ürünleri TR'de bulmak sıkıntılı.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,394
İsim
Diyarhan
Pro Nordic, Apex Royuan MCU gelince gelen pişmanlık hissi.
İkiside Royuan gelince bütün forumun ağlayış mesajları 😁 aman aldık artık her türlü 90 gün kullanıcaz beğenmezsek paramız iade en azından mouse denemiş oluruz. Kasım ve yılbaşı indirimleri var daha.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitörün 180hz altıysa sarj için 1000hz yeterli.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,206
İsim
Yağız Berk Özel
İkiside Royuan gelince bütün forumun ağlayış mesajları 😁 aman aldık artık her türlü 90 gün kullanıcaz beğenmezsek paramız iade en azından mouse denemiş oluruz. Kasım ve yılbaşı indirimleri var daha.
İade ederken ödediğimiz vergiyi geri vermiyorlar diyorlardı öyleyse aldığım fiyata satar geçerim. Kara cuma var güzel bir gamepad düşürsem tadından yenmez.
İkiside Royuan gelince bütün forumun ağlayış mesajları 😁
Valla ben umutlu değilim Nordic geleceğine ama gelirse niye olmasın iki türlü de ben 1K kullanacağım için sorun değil.

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom