Zaten takılma sorunu vs yoksa içinde ki mcu'nun bi önemi yok bu parayaPro almamış arkadaşlar Apex stoğu bekleyebilir. Pro alan arkadaşlar kargoya verilmediyse iptal edebilirsiniz (gümrük vergisi iade ediliyor mu bilmiyorum) kargoya verilenler de üzülmesin. Çin'den pro alıp kullanan kişiye de redditten sordum hiçbir sorun yaşamadığını söyledi. İnsanların türlü yollarla para ayırıp aldığı ürünler üzerinden roma mızrağı gibi laflar kullanıp insanları üzmeye de gerek yok. Doğrucu davut olacağım diyip insanları kırmayın
oluyor kablo ile de kullanabiliyorsun şarj olurkenBu ürün Type C ile şarj oluyor mu? İlla dockta mı şarj etmemiz lazım?
oluyor kablo ile de kullanabiliyorsun şarj olurken
Adama desen apex 25 pro 35 dolar kafayı yer herhalde.Alıntıyı görüntüle
Sorduğum kişi Shopee'den almış, Temu gibi bir platform. Wireless kopması ve takılma gibi hiçbir sorun yaşamadığını belirtmiş. Ayrıca ucuza kapatırsan da iyi mouse demiş
Buradaki olay sahtekarlıkHer yere nordic yazmışlar diğer satılan ürün ise on siparisti ben ayrı partiler olduğunu düşünüyorum. Burdaki en büyük mevzu aşırı ucuza almış olmaları 1 fiyatına 2 fırsatı kaçtı onun dışında mcu diye tutturup kendi kendinize tribe girmeyin arkadaslar.
Ekstra indirim verirse alınır. O ürün için %30 ekstra indirim veriyor.
2000'e alacaksanız maxi gelince vereyimoluyor kablo ile de kullanabiliyorsun şarj olurken
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 tane pro aldım stoğa gelsin apex de alıcam kablosuz,fiyatına göre güzel mouse mcu felan umurumda değil artık keşke yetişebilseydim de klavyesinden de alsaydım klavye satan varsa talibim bu arada
Ben 1400 verdim159p varsa sizde dert etmeyin hocam biz prolara 1200tl verdik
%20 kupon veriyorlar niye 1400 verdiniz ki?Ben 1400 verdim
Nasıl veriyorlar nasıl istiyorsunuz%20 kupon veriyorlar niye 1400 verdiniz ki?
Destekten istiyorsunuz veriyorlar.Nasıl veriyorlar nasıl istiyorsunuz
Bilmiyorum uğraşmadım şef%20 kupon veriyorlar niye 1400 verdiniz ki?