Neler Yeni

🔥İndirim [Stoklar Arada Yenileniyor] - TEMU - Gümrük Vergisi Dahil 1405 TL - AJAZZ AJ159 Pro - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
Bu ürün Type C ile şarj oluyor mu? İlla dockta mı şarj etmemiz lazım?

Amd34

80+ Silver
Pro almamış arkadaşlar Apex stoğu bekleyebilir. Pro alan arkadaşlar kargoya verilmediyse iptal edebilirsiniz (gümrük vergisi iade ediliyor mu bilmiyorum) kargoya verilenler de üzülmesin. Çin'den pro alıp kullanan kişiye de redditten sordum hiçbir sorun yaşamadığını söyledi. İnsanların türlü yollarla para ayırıp aldığı ürünler üzerinden roma mızrağı gibi laflar kullanıp insanları üzmeye de gerek yok. Doğrucu davut olacağım diyip insanları kırmayın
Zaten takılma sorunu vs yoksa içinde ki mcu'nun bi önemi yok bu paraya

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Umutcan K.
Bu ürün Type C ile şarj oluyor mu? İlla dockta mı şarj etmemiz lazım?
oluyor kablo ile de kullanabiliyorsun şarj olurken
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 tane pro aldım stoğa gelsin apex de alıcam kablosuz,fiyatına göre güzel mouse mcu felan umurumda değil artık keşke yetişebilseydim de klavyesinden de alsaydım klavye satan varsa talibim bu arada

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
Batuhan
Alt tarafı bir mouse ne abarttınız razer cobra pro set şeklinde var bende yedek mouse olarak pro modelini aldım Türkiye piyasasına göre ucuz mouse sarj istasyonu vs dahil. Ben razere harici sarj istasyonu vs aldım. Bunun içerisinde var. Kötü bir mouse olduğunu düşünmüyorum en kötü yedek mouse olarak kullanırsınız. 1000 tl bu devirde çok değil ayrıca apex modeliyle arada uçurum bir farkta yok. Sırf led ekranı var diye apex almakta saçmalık. Benim mesela renk takıntım var gidipte apex modelinin mavi turuncu renklisini alıp setup bozamam. Sırf bir led gösterge için.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,197
İsim
Diyarhan
Alıntıyı görüntüle
Sorduğum kişi Shopee'den almış, Temu gibi bir platform. Wireless kopması ve takılma gibi hiçbir sorun yaşamadığını belirtmiş. Ayrıca ucuza kapatırsan da iyi mouse demiş
Adama desen apex 25 pro 35 dolar kafayı yer herhalde.

Her yere nordic yazmışlar diğer satılan ürün ise on siparisti ben ayrı partiler olduğunu düşünüyorum. Burdaki en büyük mevzu aşırı ucuza almış olmaları 1 fiyatına 2 fırsatı kaçtı onun dışında mcu diye tutturup kendi kendinize tribe girmeyin arkadaslar.
Buradaki olay sahtekarlık
Ekstra indirim verirse alınır. O ürün için %30 ekstra indirim veriyor.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,046
İsim
Yağız Berk Özel
oluyor kablo ile de kullanabiliyorsun şarj olurken

1 tane pro aldım stoğa gelsin apex de alıcam kablosuz,fiyatına göre güzel mouse mcu felan umurumda değil artık keşke yetişebilseydim de klavyesinden de alsaydım klavye satan varsa talibim bu arada
2000'e alacaksanız maxi gelince vereyim :ROFLMAO:

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Bedirhan Şen
throne aldım ama apex te almayı düşünüyorum önden destek ile konuşup indirim alabiliyormuyuz sepette

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom