Niye siyah beyazı özellikle bekledim ben stoğa geldiği gibi yapıştımbence siyah
Barracuda x var bendearkadaşlar kulaklık arıyorum razer barracuda x var aklımda 3k tl bu mouse gibi f/p kulaklık bulamaz mıyız hafif ve kablosuz olması lazım
evet 3k altına düşmesini bekliyorum yıl sonu indiriminde gelir gibi nasıl memnun musun neler oynuyorsunBarracuda x var bende
Furylevel z1 mi mantıklı bu mu
Konudaki ürün ikisindende iyiben de ikisi arasında kaldım bir de https://www.hepsiburada.com/throne-...aming-mouse-2-4ghz-bt-type-c-pm-HBC00006Y9HP9
beyaz girdi mi stoğa bugünNiye siyah beyazı özellikle bekledim ben stoğa geldiği gibi yapıştım
Valorant oynuyorum gayet iyi dışarıda bluetooth ile kullanıyorum ve ve 3k altına düşmesi imkansız minimum 3300 olurevet 3k altına düşmesini bekliyorum yıl sonu indiriminde gelir gibi nasıl memnun musun neler oynuyorsun
1 tane vardı deminbeyaz girdi mi stoğa bugün
Ben yazdım canlı desteğe rebate100 yazın dedi yazdım ana sayfada arama kısmına kampanya süresi dolmuş1 adet vardı beyaz stokta. Sırf kupon olmadığı için almadım beyazı canlı destek ile kupon savaşı veriyoruz.
2500 tl harcama zamazingosu verdi onu uygulamada yazınca geliyorda direk kupon lazım.Ben yazdım canlı desteğe rebate100 yazın dedi yazdım ana sayfada arama kısmına kampanya süresi dolmuş