Evet %30 verdi M7 70 küsür gram m820 ile aynı hemen hemen 3395 sensörlü diye aldım worth benceMcu sunu bilmiyorum. Büyük ve ağır bir ürün oluyor. Fiyatı 850 den ucuza gelirse ben alıcağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Parmakların uzun ise alınır. 159 pro küçük eller için. Daha önce logitech G102 kullandıysan neredeyse aynı boyutlarda olan bir mouse
Şekli de aynı.
@MuratTheFounderOfGariban sana da %30 mu vermişti?
ben de ikisi arasında kaldım bir de https://www.hepsiburada.com/throne-...aming-mouse-2-4ghz-bt-type-c-pm-HBC00006Y9HP9Furylevel z1 mi mantıklı bu mu
BendeSizce siyah mı daha iyi duruyor beyaz mı çok kararsız kaldım
Ben siyahını aldım sende beyaz al bariBende
bence siyahSizce siyah mı daha iyi duruyor beyaz mı çok kararsız kaldım
Sepet tutarından dolayı alamıyorum. Sepete başka ürün ekleyip ödeme adımında çıkarsam mouse 715tl ye geliyor. Fazla alıyorlar nedenseEvet %30 verdi M7 70 küsür gram m820 ile aynı hemen hemen 3395 sensörlü diye aldım worth bence
Beyaz ekipmanın varsa beyaz al. (daha hızlı kirlendiğini farkediyorsun)Sizce siyah mı daha iyi duruyor beyaz mı çok kararsız kaldım
Hocam direk kaptım direk pro modelini teşekkürler Türkiye de muadilleri docksuz 2500 en uygunlarıÜrün Linki:AJAZZ AJ159 Pro Tri-Mode Gaming Mouse
Arkadaşlar herkese selamlar;
Nordic MCU,
PAW 3395 Sensör,
Huano Green Shell White Dot Transparent Switch,
Beraberinde gelen şarj istasyonu ve built-in 8k dongle (doğru ürün seçeneğini seçmeniz lazım) ile güzel bir fırsat olduğunu düşünüyorum.
Gümrük vergisiyle beraber 1405 tl ödedim. Gelince de yorumlarımı paylaşacağım.
Doğru ürün seçeneğinden kastım şu ikisidir, biri beyaz diğeri siyah:
Alıntıyı görüntüle
AJ159 Modelleri Arasındaki Farkı Gösteren Tablo:
Alıntıyı görüntüle