Çok iyi la XM2We'nin MCU'su@MuratTheFounderOfGariban M7 Pro da CompX 52850 Mcu varmış.
Yalnız böyle bir mouse'u cidden bulman aşırı şans ve çok iyi oldu gerçekten helal olsunRica ederim hocam hayırlı olsun şimdiden
Teşekkür ederim canlı destekle olan savaşımız sona erdi. Siyahını aldık. Koleksiyon dolabında yerini bulsunbeyler bende aldım vallaha siyahından çektim şimdi dayanamadım 70 tl kupon geliyor yeni üyeyseniz şunu yazın belki işinize yarar arama yerine
dpp3976
Ajazz daha iyi deilmi hem 8k dongle hem sarz istasyonuÇok iyi la XM2We'nin MCU'su
8khz de kullanmaya gerek olacağını düşünmüyorum. 1khz yeterli olur hem pil ömrü içinde iyi.İstemeye istemeye siyahını aldım. Sırf 8khz dongle için falan. A950pro da bu gün gelecek bakalım ne yapacağız
Daha iyi lakin 1220tl ye 720tl fiyatları varAjazz daha iyi deilmi hem 8k dongle hem sarz istasyonu
8khzde işlemcim bayılır gibi geliyor zaten8khz de kullanmaya gerek olacağını düşünmüyorum. 1khz yeterli olur hem pil ömrü içinde iyi.
Uyku modu sorunu kapatılmıştır umarım. Mouse o sebeple gecikmeli hissettiriyordur.Çok iyi la XM2We'nin MCU'su
Teşekkür ederim hocam çok sağolun Valla kablosuz mouse arayışım vardı, bunun ilk başta tipini beğendim sonra da bi araştırma yapayım özelliklerine bakayım dedim baktım iyi bir ürünmüş hemen attım foruma, insanların da böyle bir mouse'a açlığı varmış onu öğrendim bdbdbsnsYalnız böyle bir mouse'u cidden bulman aşırı şans ve çok iyi oldu gerçekten helal olsun