Bunlar suriyeli mi çalıştırıyolar ismileri garip garip
hocam bir şey soracağım klavye kargoya verildikten sonra mı sipariş verdiniz ben de mouse şimdi aldımda klavye de alacağım sipariş versem sorun yaşar mıyım diye düşünüyorumMouse MNG Ak820 Max Aras ile geliyor bakalım ne zaman gelcek hala nakliyede mouse klavye de hala uçakça uçuyor paşam.
Milletinki gümrüğe gelmiş benimki hala nakliyede Temu bize çalışmıyor.
Ben sipariş verirken klavye daha nakliyede olduğu için aynı anda gümrükten geçmesin diye arkadaşımın T.C ile sipariş verdim fareyi. Aldığınız ürünler aynı anda gümrükten geçerse beraber hesap edildiği için 30 euroyu aşarsa gümrükte kalır hocam ona dikkat edin.hocam bir şey soracağım klavye kargoya verildikten sonra mı sipariş verdiniz ben de mouse şimdi aldımda klavye de alacağım sipariş versem sorun yaşar mıyım diye düşünüyorum
Hocam aynı hesaptan şuan beyaz gelmiş alsam sorun olur mu arkadaşıma da alacağım lakin gümrüğe takılır mı aynı TC vs ama diğer sipariş üstünden 4 gün falan geçti yanitakılmaz da sadece switch için alınmaz
teşekkür ederim hocamBen sipariş verirken klavye daha nakliyede olduğu için aynı anda gümrükten geçmesin diye arkadaşımın T.C ile sipariş verdim fareyi. Aldığınız ürünler aynı anda gümrükten geçerse beraber hesap edildiği için 30 euroyu aşarsa gümrükte kalır hocam ona dikkat edin.
Hocam ürün 650 lirayı geçiyor ama.Yeni hesap açıp destek bölümüne oradan canlı desteğe gidiyorsun 650 ye %20 indirim kodu istiyorsun genelde vermezse konuşmayı bitiriip diğer desteğe geçiyorsun. Ben 1 gün sonra alabildim aklında bulunsun.
Geçtiği için kullanabiliyorsunuz diye biliyorum.Simdi bende şansımı deniyorum verirler inşHocam ürün 650 lirayı geçiyor ama.
Bana ilk denemede verdi ve totalde 1164TL'ye geliyor mouse. Elime oturmaz muhtemelen küçük gelecek ama alınır herhalde bu fiyataGeçtiği için kullanabiliyorsunuz diye biliyorum.Simdi bende şansımı deniyorum verirler inş