Teykage
80+ Silver
Dahası
Yanlış anlaşmışsınız bence 650 TL max indirim tutarı anladığım kadarıyla.Hocam ürün 650 lirayı geçiyor ama.
Yanlış anlaşmışsınız bence 650 TL max indirim tutarı anladığım kadarıyla.Hocam ürün 650 lirayı geçiyor ama.
Valla steelseries prime var ondan geçmeyi düşünüyorum nasıl olur acaba bilgisi olan var mı yaBana ilk denemede verdi ve totalde 1164TL'ye geliyor mouse. Elime oturmaz muhtemelen küçük gelecek ama alınır herhalde bu fiyata
Ben de Darmoshark M3 4K ve Razer DAv2 kullanıyorum ama günlerdir bu konu üstlerden düşmüyor mecbur alacağızValla steelseries prime var ondan geçmeyi düşünüyorum nasıl olur acaba bilgisi olan var mı ya
Türk lirasi ile alıyorsunuz ne kur farkı?Ödeme yaparken banka kartında limit aşıyor diyor arkadaşlar kur farkı vs gösterenden fazla mı çekiyor?
Hocam tam olarak ne yazdınız da verdiler? Bana dilara diye biri geldi elimizde yok diyor.Bana ilk denemede verdi ve totalde 1164TL'ye geliyor mouse. Elime oturmaz muhtemelen küçük gelecek ama alınır herhalde bu fiyata
Bakayim kod düşürebilirsem alcamBen de Darmoshark M3 4K ve Razer DAv2 kullanıyorum ama günlerdir bu konu üstlerden düşmüyor mecbur alacağız
@Chronosis almadığım halde teşekkür etmiştim şimdi de aldım, teşekkür ediyorum
rica ederim hocam, hayırlı olsun şimdidenBen de Darmoshark M3 4K ve Razer DAv2 kullanıyorum ama günlerdir bu konu üstlerden düşmüyor mecbur alacağız
@Chronosis almadığım halde teşekkür etmiştim şimdi de aldım, teşekkür ediyorum
Çok sağolun bende çektim kupon nasıl alabilirim kupon varsa direkt iptal edip kuponla alayım.rica ederim hocam, hayırlı olsun şimdiden
650tl ye kadar iade veriyor. 3250tl ye maks 650 oluyor onu dedim.Hocam ürün 650 lirayı geçiyor ama.