goku010203
80+ Bronze
İptal edip alsam oluyor mu1405e almadan önce desteğe git kupon iste 180tl kadar daha ucuza alırsın.
İptal edip alsam oluyor mu1405e almadan önce desteğe git kupon iste 180tl kadar daha ucuza alırsın.
ali expreste ne gösteriyorsa onu alıyorsu şaşırtım 30-40 tl gibi bir fark çıktı.Türk lirasi ile alıyorsunuz ne kur farkı?
ürün normalde 860tl falan, gümrük vergisini de ödüyorsun ve 1405tl oluyor, sonradan vergi çıkmaz zannetmiyorumBunu alsak ekstra sonradan vergi çıkmıyor dimi? Sadece ürünü alacağım 1405 tl ye?
İlk önce kuponu al sonra iptal edersin.İptal edip alsam oluyor mu
bana 1270 tl geldi kur farkı 40 tl gibi bir şey senin indirim 25 falan herhaldeBana ilk denemede verdi ve totalde 1164TL'ye geliyor mouse. Elime oturmaz muhtemelen küçük gelecek ama alınır herhalde bu fiyata
Destekten nasıl kupon dileniyoz seri helpRica ederim, hayırlı olsun şimdiden. Valla arkadaşlar sepete ekleyip sonra desteğe yazıyorlar galiba işte şu ürünü almak istiyorum kupon tanımlayabilir misin falan gibisinden
Kuponu kullandım aldım arkadaşa bitane daha umarım gümrüğe takılmaz sorun olmaz değil mi ayrıca iptal etsen kupon geri gelirmiİlk önce kuponu al sonra iptal edersin.
Alamadımİlk önce kuponu al sonra iptal edersin.
kral bi kaç gün önce sipariş etmiştim kargoya verildi benim ürün renk değişim olmuyorİptal etmeden renk değişimi yapabiliyorsun yazan vardı bayağı.
Önceki siparişten 65₺ vardı da anlamadım kibana 1270 tl geldi kur farkı 40 tl gibi bir şey senin indirim 25 falan herhalde
Aldım şuan 1200 tl ye geliyor ama sonradan vergi çıkacak mı? Yoksa şimdi 1200 e alıcam ve biticek mi? Birde üsste 1090 tl uyarısı var onun yazması normal mi?1405e almadan önce desteğe git kupon iste 180tl kadar daha ucuza alırsın.