Tahminen 30 euro limitini geçtiğinden.Ajazz AJ159 APEX modeli neden yok Temu'da?
Zorlamana gerek yok ''Müşteri hizmetleri'' yazarsan direkt temsilci atıyor.Böyle zorlayinca acentamiza ulaşın geliyor öyle baglaniyom anca
Reis ordan puanlayın de 1 yıldız ver her defasında başka birine atar seni.Böyle zorlayinca acentamiza ulaşın geliyor öyle baglaniyom anca
Atamıyor niyeyse bende bide müşteri hizmetleriyle sohbeti sonlandir kısmı gitti sağolsunZorlamana gerek yok ''Müşteri hizmetleri'' yazarsan direkt temsilci atıyor.
1090 uyarısı normal zaten limiti aşarsan izin vermiyor.Aldım şuan 1200 tl ye geliyor ama sonradan vergi çıkacak mı? Yoksa şimdi 1200 e alıcam ve biticek mi? Birde üsste 1090 tl uyarısı var onun yazması normal mi?
Kupon iadesini bilmiyorum. Daha önce ilk hesap kuponu iade edilmişti bu edilir mi bilemem. Süresi geçmiş olan kuponları tekrar kullandırıuorlar iadeleri desteğe sor.Kuponu kullandım aldım arkadaşa bitane daha umarım gümrüğe takılmaz sorun olmaz değil mi ayrıca iptal etsen kupon geri gelirmi
Hangi kargoyu seçtin hocam? Hangisi daha iyidir?1090 uyarısı normal zaten limiti aşarsan izin vermiyor.
Lan bana da bu eleman vermişti kuponu helal olsun buna ÖENSLSNJSBS.SKSJHSGSJSKSJAHSHS LA adama 1yildiz verdim direk kupon verelimmi dedi normalde vermicekti
SKSJHSGSJSKSJAHSHS LA adama 1yildiz verdim direk kupon verelimmi dedi normalde vermicekti
Zeynep O bana da geldi vermedi kod 1 yıldız verdim sağ üstten sohbet bitmedenTürkler asla vermiyor Ahmet,Zeynep ve Kaan geldi sağolsun 3 ü de vermedi elin Hindistanlısı verdi.
Evet bide sohbetten de atmıyor beni bizi anlaması gerekenler anlamıyor elin adamı anlıyor.Zeynep O bana da geldi vermedi kod 1 yıldız verdim sağ üstten sohbet bitmeden
Yok diyor efendim benim elimde olan bir şey değil olsa vermez miyim diyor sonra alfiani diye biri geldi o da vermiyordu en başta sonra verdi yabancılar cidden daha iyi