AsafSimsek
80+ Bronze
Dahası
Sizce yaza kadar 3070 fiyatı ne olur?
ETH düşmedikten sonra stok gelmesinin bir anlamı yok.Sizce yaza kadar 3070 fiyatı ne olur?
Evet ne yazık ki.3060 a da raziyiz
Hocam bir duyum aldım 3060'da Mining yazılımı olmadığına dair. Doğruluk payı nedir?ETH düşmedikten sonra stok gelmesinin bir anlamı yok.
şuanda düşüş var 1400 olduETH düşmedikten sonra stok gelmesinin bir anlamı yok.
Krizin düzelmesi için yeterli değil.şuanda düşüş var 1400 oldu
Kazım performansı yarıya düşürüldü.Evet ne yazık ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bir duyum aldım 3060'da Mining yazılımı olmadığına dair. Doğruluk payı nedir?
Webtekno paylaştı doğru ama eski driver kurulup tekrar mining yapılabilir demişti forumdakiler (isimlerini unuttum)Evet ne yazık ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bir duyum aldım 3060'da Mining yazılımı olmadığına dair. Doğruluk payı nedir?
Dolar 8.50yken düşük modeller indirimle 6k civarına bulunuyordu giriş seviyesi modeller 5500 civarına bulunabilir indirimle.tabii eth düşmesi ve stokların eski haline gelmesi gerek.Sizce yaza kadar 3070 fiyatı ne olur?
düşüş devam edecek gibi duruyor bitcoinde düşüyo inşallah böyle devam peki kaç altında stoklar düzelirKrizin düzelmesi için yeterli değil
1000 altı rahatlatır bencedüşüş devam edecek gibi duruyor bitcoinde düşüyo inşallah böyle devam peki kaç altında stoklar düzelir
700 800 ün altına düşmesi gerek diye biliyorumdüşüş devam edecek gibi duruyor bitcoinde düşüyo inşallah böyle devam peki kaç altında stoklar düzelir