STOKLAR TÜKENDİ - da-c2-1tb GENCER GAMING SEPET KENDI KENDINE SILINIYOR

Hocam düşmez artık sanmıyorum alarm kurdum bekledim pc başında yok olmuyor yani

Screenshot_2023-04-01-21-06-32-233_com.android.chrome.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama yok oluyor

Hocam düşmez artık sanmıyorum alarm kurdum bekledim pc başında yok olmuyor yani
Ne olur ne olmaz notebookdan da telefonumun internetını acarak deniyorum aynı sorun. Ödeme ekranına gelır gelmez sepet boş uyarısı var.

ARKADAŞIM SEPETE ÜRÜN EKLEYİNCE NE OLUYOR? ürünü kitlemiş mi olduğunu zannediyorsun?
Abi sen neyi savunuyorsun ? Ürün sepete eklendi diyor sepete git diyorsun sepette ürün yok. Hadi ürün sepete eklendi bu sefer ödeme ekrana gelindi tekrar siliniyor. Saatlerce uğraştım bugün yazık bunların sistemine

Abi sen neyi savunuyorsun ? Ürün sepete eklendi diyor sepete git diyorsun sepette ürün yok. Hadi ürün sepete eklendi bu sefer ödeme ekrana gelindi tekrar siliniyor. Saatlerce uğraştım bugün yazık bunların sistemine
Bir şey savunmuyorum doğru olanı konuşuyorum tabii ki sepetinden silinecek senden hızlı olan alıyor 2. deneyişinde alan var. Oturup sana yalan anlatma ihtiyacım mı var? ha olmadı git yalova şubeye elden al.

Burada arkadaşların kaçırdığı bir şey var. Ürün ne zaman sizin oluyor biliyor musunuz? Ben söyleyeyim kart bilgilerinizi girerken... O aşamaya gelene kadar kaptı kaçtı oynanıyor bildiğin sen başkasının sepetinden ürünü alabiliyorsun hatta ve hatta ödeme ekranı gelene kadar dahi alabiliyorsun taki sen elini cebine atıp kart bilgilerini girmeye başlaya dek...

Ben yeğenime aldım, süpriz olsun diye onda daha iyisi varmış beğenmedi😂 ,gelirse vermeyi düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,824
Üyeler
184,844
Son üye
Ahmetr1y
Geri